Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taki jest opis dziewczyny
Widzę na pieczatce Krakow. Poszukaj na znanym lekarzu szybsza wizytę.Taki jest opis dziewczyny
No właśnie nwm sama się teras biję i coraz więcej mysle na ten temat to nie ma sensu wogóle w sobote ide do innego gin uwodze co powieEj... To dlaczego doktor nauk medycznych napisał, że ciąża wewnątrzmaciczna?
A czemu w sobotę?No właśnie nwm sama się teras biję i coraz więcej mysle na ten temat to nie ma sensu wogóle w sobote ide do innego gin uwodze co powie
Jeszcze dzisiaj do niego dzwoniłam i się go pytam na jakiego podstawie mi przepisał duphaston i wgl to tłumaczył to że jak cis się tam będzie dziać to będzie a jak nie to przyjdzie mi okres a jak zaczęłam pytać o pęcherzyk ciazowy to zmienił zdanie szybko za przeproszeniem jakiś hu...No właśnie nwm sama się teras biję i coraz więcej mysle na ten temat to nie ma sensu wogóle w sobote ide do innego gin uwodze co powie
Ponieważ mieszkam w wiedniu a tu ciezko o szybki termin dlatego umówiłam się na sobotę do polskiA czemu w sobotę?
Ponieważ mieszkam w wiedniu a tu ciezko o szybki termin dlatego umówiłam się na sobotę do polski