G
gość _199
Gość
Wrzuć i zapytaj jak jego jakość spermySerio ??? A ja Ci wrzucę zdjęcie spermy mojego meza ?? Albo mojego okresu ?? Zebys oceniła czy jest ok ???? To będzie spoko ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wrzuć i zapytaj jak jego jakość spermySerio ??? A ja Ci wrzucę zdjęcie spermy mojego meza ?? Albo mojego okresu ?? Zebys oceniła czy jest ok ???? To będzie spoko ???
Co druga wrzuca tu zdjęcia zasikanych testów, naprawdę tak Cie obrzydza zwykła ludzka wydzielina ?ani nie jest po to, żeby wrzucać takie zdjęcia. Mogłabyś je usunąć?
cudzy śluz z pochwy mnie nie interesuje. Testy to dwa lub jeden pasek i tyle, a nie paluchy umaczane po gmeraniu w pochwie. I tak jak napisała DarkAster, co my mamy powiedzieć widząc takie zdjęcie? Tak, na pewno to śluz płodny? Proszę...Co druga wrzuca tu zdjęcia zasikanych testów, naprawdę tak Cie obrzydza zwykła ludzka wydzielina ?
No dokladnieWrzuć i zapytaj jak jego jakość spermy![]()
Mi lekarz powiedział że szkoda czasu na clo i przepisał zastrzyki fostimon. Zaszłam w 1 cyklu po 3 latach starań.Nie słyszałam o tym , ale poczytam .miałam stymulację clo , wczoraj mega ból jajników i bardzo wrażliwe piersi . Poczekam tydzień i zbadam progesteron , zobaczymy czy coś ruszyło do przodu po clo
To nie jest głupie w sumie [emoji23] bo sperma ma większe znaczenie w zajściu w ciążę niż śluz [emoji23]Wrzuć i zapytaj jak jego jakość spermy [emoji16]
DokładnieTo nie jest głupie w sumie [emoji23] bo sperma ma większe znaczenie w zajściu w ciążę niż śluz [emoji23]
Ha,takie też były. Może nie dorosłego ale kupy w pieluszce już się zdarzały.Jeju odpisałam tylko co było na zdjęciu początkowo bo później zdjęcie zmodyfikowane.. Po co się zaraz czepiać.?
Tak mam śluz płodny i całkiem inaczej wygląda niż twój [emoji2370]
Jakość śluzu najlepiej oceni lekarz a nie obce kobiety po fotce ale niech każdy wrzuca na co ma ochotę, wystarczy w temacie wpisać (uwaga foto) bo może nie wszyscy mają ochotę oglądać śluz, Skrzepy, zdjęcie pochwy (a takie tu się zdarzają), czekam aż ktoś wkońcu doda foto [emoji90]
P. S
Owocnych starań![]()
A dlaczego zmienić forum? Sperma i jaja dotyczą starań.Hej. Dziewczyny z problematyczną spermą i niekształtnymi jajkami męża, proponuję zmienić forum. Wiele razy dostałam tu dobrą radę od bardziej doświadczonych staraczek a później mam. Nie psujcie tego. Jak nie macie nic mądrego do napisania to szkoda waszego czasu i tych, którzy później będą tu szukali pomocy. Pozdrawiam.