Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to wypowiedzi się pokrywają. Super, bardzo dziękuję za rozwianie wątpliwościKreska fabryczna na wyschniętym teście nic więcej
podepne się. 27dc. Czy ja coś widze czy zwidy?No to wypowiedzi się pokrywają. Super, bardzo dziękuję za rozwianie wątpliwości![]()
po kilku minutach. 27dcPo 1, nie rozbiera się testów, po2 w którym dniu cyklu robiłaś test? Po ilu wyszła kreska.?
A jak długie masz cykle? No coś tam widać. Najlepiej jak byś zrobiła Jutro-pojutrze z porannego moczu test czuły 10po kilku minutach. 27dc
zazwyczaj 30-31A jak długie masz cykle? No coś tam widać. Najlepiej jak byś zrobiła Jutro-pojutrze z porannego moczu test czuły 10
To faktycznie ma prawo być słabo widoczna kreska. Daj znać jak powtórzysz.zazwyczaj 30-31powtórzę po jutrze, póki co się nie nastawiam
![]()
Mój pierwszy test tak wyglądał, a śpi teraz obok mnie prawie 1,5 roczna córapodepne się. 27dc. Czy ja coś widze czy zwidy?