• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Porada

Witam . Chciałabym zapytać czy też tak miałyście. Termin mojej miesiączki miał być w niedzielę . Brzuch jak na @ bolał mnie w sobotę i się nie pojawiła aż do wtorku chociaż nie wiem czy mogę to nazwać @. Lekko zakuł brzuch i lekkie plamienie myślałam że się rozkręci minął 2 dzień i już są tylko ślady. Zrobiłam test niby wyszedł negatywny , czy to znaczy że jednak się nie udało czy poprostu za szybko na testowanie?

reklama
Jestem 8 dni po terminie @, robiłam test, wyszedł negatywny, ale mam drugi i zrobię jutro czy pojutrze. Zobaczymy jaki wynik będzie

W moim przypadku są problemy z hormonami owulacja raz jest albo w terminie albo przesunięta . Mam też problemy z tarczyca ale teraz spóźnienie 3 dni i zaczęło się plamienie dwu dniowe nie przypominające @ . Ale też brałam antybiotyk 3 tygodnie temu to może też coś się zmieszało. Testy owulacyjne też stosowałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry