reklama

Poradnik Mamuśki

Hej dziewczyny :-)

Mam do Was pytanko- posiadacie może nawilzacz powietrza? sadzicie ze jest to rzecz niezbedna do kupienia dla maluszka? Napiszcie prosze bo mam dylemat czy go kupic.

Nie posiadam i nie zamierzam kupować póki co.

Nikos mamy te same tylko z TT
Tonya
Dzięki. Nie wiedziałam o tych różnych technikach ssania. Myślałam, że to chodzi o fakt szybszego wypływu z butli i tyle. Jak u Was nocki wyglądają?
Przez dwa tygodnie budził się tylko raz, a od dwóch dni znowu dwa razy i tak mi ciężko wstawać jak pisze Mlodam. Do dobrego się człowiek szybko przyzwyczaja ;-)
Co do sterydów to też bym pewnie poszła sprawdzić u dermatologa, tym bardziej jak lekarz nie wzbudza Twojego zaufania. No i mam nadzieję, że Wam nocka spokojnie minie. Zdrówka dla synka!

Trochę przesadzają z tym straszeniem, że dzieci śpiąc z rodzicami są zagrożone, trzeba uważać i tyle.

Sagaa najlepszego dla Wiktorka!

A jakiś link do żyrafki ktoś może podać jak taka rewelacyjna? Muszę ją zobaczyć. Co do prezentów to najpierw poczekam i zobaczę co mały na chrzciny dostanie a potem będę zamawiać. I doświadczenie mi pokazuje, że lepiej wydać więcej na jedną sensowną zabawkę niż na tuzin innych podobnych do siebie które nie wzbudzają zainteresowania. Mój uwielbia taką oto zeberkę ZAWIESZKA SENSORY- ZEBRA firmy BRIGHT STARTS | Sklep internetowy Bajkowachatka wózki dla dzieci , łóżeczka, foteliki samochodowe, kojce, leżaczki, akcesoria niemowlęce, meble dla dzieci, krzesełka do karmienia, komody kąpielowe, kosmetyki, za

reklama
Dziś się szczepiliśmy.
Mała waży 7kg, mierzy 63 cm.
Mam straszny dylemat czy szczepić przeciwko pneumokokom.
Takie szczepienia powinny być wpisane w kalendarz szczepień, wtedy rodzice nie musieliby podejmować takich decyzji.

Nikos nasze maluchy podobnie przybierają. Igor ma 6920. A na rota szczepiłaś? Jeżeli masz fundusze to ja bym była za pneumokokami. Możesz pierwszą dawkę podać w 6mż.Wtedy tylko 2 dawki Was czekają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry