reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

Ja i tak kocham fiaty a jaguara to sobie kupuj.
Aż cię pożre. Jak w tym dowcipie:

Skarży się kolega koledze:
- słuchaj, już nie mogę wytrzymać z teściową, no nie mogę...
- ty, kup jej malucha, na pierwszym zakręcie teściowa się rozwali i będzie po wszystkim.
Po jakimś czasie koledzy spotykają się znowu
- coś ty taki markotny? Co z teściową???
- no kupiłem jej malucha, rozwaliła sie na pierwszym zakręcie, maluch do kasacji a teściowej nic.
- to kup jej jaguara.
Znowu mija jakiś czas, koledzy się spotykają ponownie
-ooo - widzę że jesteś rozradowany? Jak teściowa? Kupiłeś jej jaguara? I co?
- i ją pożarł!!!
;-)

reklama
Hehehehe:-D:-D:-D

jaguar to nie na polskie drogi:no:
- ukrdną
- zniszczą
- nie ma gdzie się rozpędzić

Ech.. ale chciałabym sobie tak smignąc nawet i 350km/h... zobaczyć jak to jest:tak:

eee Kate fiata scudo to ja nie polecam...wujek ma, a raczej mial, niezbyt byl zadowolony, samochod sie rozpadl...a vito ma ojciec mojej przyjaciolki i jest baaardzo zadowolony

Andrzej ma forda transita od nowości, jego koledzy mają merca vita.
Transit co jakiś czas potrzebuje drobnej naprawy, merc potrzebuje non stop:-D:-DAha i vito jest niski i niewygodny - po otwarciu tylnej klapy (,,drzwi")
można sobie zdrowo łeb rozwalić....:eek:

He heheh - a gdzie ten "mały miejski samochód" zniknął?? :-D:-D

Kulka - no dokładnie - jedyny problem jak ukradną albo wypadek - nie ty jesteś właścicielem, tylko firma leasingowa, kasa z ubezpieczenia idzie do nich, mielą mielą i na koniec dają ci ochłapa, albo nie ;-) A całość w firmie super się rozlicza - jak pisze Kate, wszystko w koszty

Dita, jaguar :-D

hehehe!

ja tez mam ten stol z ikei, co kate wkleila - teraz on kosztuje 399 (oczywiscie cena spadla miesiac po tym, jak kupilam swoj :wściekła/y:) . jest rewelacyjny. najczescie w ogole z niego nie korzystamy i stoi zupelnie zlozony i nie zajmuje miejsca. a zawsze te szufladki na pierdoly sie przydadza :-)

ja sie po cichu pochwale.. chyba kupujemy nowe m.. 57m, trzy duze pokoje (26 - salon z aneksem - niestety, 10 i 12m), prawie nic nie odchodzi na korytarz i na dodatek mozna w tym malenkim korytarzu calkiem spora zabudowe walnac, lazienka 5,5m... i cudowny widok na doline szmelty - las i pomiedzy drzewkami gdzieniegdzie male domeczki, a i nic nie stanie przed moim oknem juz, bo to ostatnia linia zabudowy przed gora markowcowa i parkiem krajobrazowym (nie wydali zezwolenia na jeszcze jeden blok, ktory pierwotnie mial tam stanac). z drugiej strony widok na rumie z gory i w oddali majaczy zatoka gdanska... cudnie :-) i mieszkanie mega sloneczne, bo salon i pokoj dziecinny od poludniowej strony, tylko sypialnia od zachodu :-)

jutro idziemy gadac z facetem, jak sie umowic co do splaty - zeby kupic to mieszkanie, musimy najpierw sprzedac nasze! i nie wiem, czy bedzie chcial czekac.. ale to baudzo sympatyczny pan :-) i mam nadzieje, ze go urobie Filipem i fasolka :-D

reklama
Do góry