reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

o, sugar, mi sie tez okropnie podoba pacifica :tak: sliczna jest, szczegolnie zlota :-D

a co do vanow, no one sa ogrrrooomnne, a jakos mi sie priorytetem zaczela wydawac ilosc miejsca w kabinie i w bagazniku, ofcoz, tez. teraz mamy spory bagaznik, ale miejsca w srodku malo troche. tradycyjnie. i jak ustawie fotelik mlodego na pozycje lezaca, to sama nie moge nog wyciagnac, musze miec zgiete. a to mnie wkurza ;-) i w ogole, jak sa dwa dzieciece foteliki, to sorry, ale trzecia osoba tam nie usiadzie, ni chooy. chyba ze jakis patyczak :sorry:
moj tata mial kiedys toyote avalon - zajemegabista - i w srodku miejsca tyle, ze moznaby dyskoteke urzadzac. i w bagazniku wiecej sie miescilo, niz w naszym kombi. wiec generalnie nawet limuzyna moze byc fajniejsza. tylko avalonki jedynie w wersji benzin, bo to ze stanow model.. chociaz moze nowsze sa juz w dieslu, nie wiem.

reklama
w pacifice jest 3 rzad foteli :tak:
bagaznik jest ogromny
a na dachu zawsze jeszcze mozna zamontowac trumne

ja tylko czarne samochody
zlote zupelnie nie w moim stylu :no:

Dzięks dziewczyny za typy :) Pewnie zobaczymy prawdziwie za rok, ale już będziemy trochę patrzeć żeby się zorientować. Vany odpadają na wysokość - u nas jest duże nachylenie przy wjeździe do garażu i tak trochę na styk osobówki wjeżdżają. A nie po to bulimy za ten garaż żeby parkować na dworzu.. nie?

A ja bardzo lubię vany. W tym roku koniecznie musimy sobie takiego kupić, bo moje auto juz całkiem nie pomieści mojej familii:no:
Ech a remont znowu oddalonyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:dry:

Lukcymama jak gdzies sie bedziesz wybierac z swoja trojeczką to autobus bedzie potrzebny na bagaze :)

u nas z kolei zakup samochodu przeniesiony w blizej nieokreslona przyszlosc, ale co tam, inne priorytety:-D

moj pierwszy chlopak z liceum ma 4 rodzenstwa
czyli w sumie jest ich 5
jezdzili takim wielkim chevroletem vanem wlasnie hehe

najlepszy widok byl jak przyjezdzali z zakupow , ilosc toreb z logiem careffour porazal :-D:-D:-D

lucky moze my wpadniemy kolektywnie i wam pomozemy z tym remontem!!!!

reklama
Do góry