reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

ok
mialam sie pochwalic jak cos znajdziemy!!
wiec sie chwale :-D

ten projekt nam sie podoba:
http://www.archon.pl/index.php?act=...228fc838a25bedd60251b07368f79b3fa07&counter=1

tylko pokoj nr 7 chce zamienic z kuchnia i przebic sciane miedzy salonem i kuchnia. a tam gdzie kuchnia zrobic biuro tylko oczywiscie zamorowac dziure!
no i na gorze troche inaczej z garderobami!
acha i jedno wyjscie na taras , z reszty zrobione okna

jakies rady??

reklama
moze wizualnie nie jest jakis wypasiny ale za to w srodku ma tak jakbym to widziala!!
a to jest dla mnie wazniejsze :tak:

Kiciu - super!

Tylko z tą zamianą pokoju z kuchnią nie będzie tak prosto. Zwróć uwagę że między salonem a kuchnią jest komin (z jednej strony jest kominek, z drugiej wentylacja kuchni.)
Kuchnia musi być wentylowana - więc musielibyście dobudować jeszcze jeden komin.
Zmienia się wtedy i widok domu (dodatkowy komin wystający z dachu) no i na poddaszu też musiałby się ten komin wkomponować w jakąś ścianę zabierając miejsca..
Projekt i pomysł świetny, ale moim zdaniem poszukaj jeszcze jakichś podobnych o innym układzie pomieszczeń - tak, aby pokój przeznaczony na biuro był od strony wejścia.

Ale to tylko moje zdanie, zrobicie jak chcecie;-):tak:

A - no i najważniejsze - brawo za decyzję o domku wolnostojącym (nie bliźniaku):tak::tak::tak::-D

reklama
Dita ja sie na tym nie znam... :-) ale widze ze w projekcie sa jakies dwa kominy...??
bylam wczoraj u architekta i powiedzial ze da sie to zamienic tylko bedzie pare stowek drozsze bo cos tam trzeba pozamieniac
ogladalismy tez inne projekty ale zaden nie jest w srodku tk funkcjonalny jak ten!!
no zobaczymy...

tez sie ciesze ze wkoncu nie blizniak :tak:

acha i mi sie ten domek z zewnatrz podob ale chodzilo mi o to ze nie jest z bajerami, bo teraz sa modne jakies dworki itp...

Do góry