reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Porady prawne, społeczne i inne... dla Mamuś i nie tylko...

reklama
To ci mogą mniej zapłacić... tylko 80% za te dni co się spóźnisz...
mogą, ale nie muszą...
wymyśl cos, ze nie moglaś dostarczyc, bo byłaś sama, i nie miał kto dostarczyć, a ty lezalas w domu i nie moglas się ruszyć
itepe...

ok
ale ja juz tak czasami mialam
tzn 7 dni zeby dostarczyc pracodawcy a ten 7 zeby zus
juz nie wiem
ale ten moj zus jakis dobrze wychowany
zobaczymy

O Matko, Kiciu, jakoś przegapiłam twoją prośbę....
Co prawda nie wiem, jak robić takie właśnie zdjęcia (chyba sugar - help), ale ja robię normalnie - na stole np - potem przerabiam przez picasę (tu i ówdzie światło itp), daję przez fotosik - wstawiam same kody i wychodzi mi takie coś:
Zestaw Paka dla DZIDZI 9 części !!! r. 62 (192650336) - Aukcje internetowe Allegro

Pewnie już sobie poradziłaś - pochwal się;))))

A swoja drogą mam prośę - w jakich telefonach pracujesz? Tzn - masz jakiś salon czy komis czy co?????

Kurczę, Dita, strasznie tanio poszły te Twoje ciuszki:wściekła/y::wściekła/y:wiem ze kazdy grosz się liczy, ale cholipka....
swoją drogą mam cały karton lumpów do wystawienia i jakoś nie mogę się do tego zabrać:dry::dry:

Nie było tych ciuszków wiele - zresztą naprawdę nie za bardzo mozna liczyć na takie aukcje - popatrz, jak tanio wszystko chodzi....
Ja np niedawno kupiłam pakę dla Nat - było tych ciuchów z 50 (!!!), wszystko idealny stan, niektóre firmowe - i zapłaciłam 35zł.

reklama
Do góry