reklama
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
hehe laski :-)
jeszcze nie wystawilam jakos mnie wena opuscila
ale wkoncu musze sie za to zabrac bo juz nie mam gdzie tych lumpow chowac!
takie fajniejsze zostawie dla nastepnego bobasa a reszte sprzedam, bo po co mi to!
Ditka a jak wklejasz to male zdjecie z powiekszenia na duze??
i gdzie powiekszasz w picasie??
efekt fajowy
jeszcze nie wystawilam jakos mnie wena opuscila

ale wkoncu musze sie za to zabrac bo juz nie mam gdzie tych lumpow chowac!
takie fajniejsze zostawie dla nastepnego bobasa a reszte sprzedam, bo po co mi to!
Ditka a jak wklejasz to male zdjecie z powiekszenia na duze??
i gdzie powiekszasz w picasie??
efekt fajowy
Kiciu - te malutkie (jakieś szczegóły - np kwiatek, naszywka) robię jako normalne osobne zdjęcie i rozjaśniam, podkoloruję w picasie. Potem bawię się w PAINCIE (hehe) - zmniejszam lub/i zaznaczam odpowiedni wycinek (do takiego maleńkiego) i kopiuję, a potem otwieram zdjęcie całego ciucha,. też zmniejszam do takiego jak widoczne są na aukcji, a to malutkie kwiatka po prostu wklejam i umieszczam gdzie mi pasuje. Potem całość zapisuję i wrzucam do fotosika - tam pojawia się odpowiedni kod (jest napisane - ,,na aukcje") i wrzucam w allegro.
No, może zagmatwałam, ale jak coś niejasne to pisz.
Aha - Kończy mi się za trzy tygodnie umowa z plusem - właściwie to chyba przedłużę ale najbardziej to chodzi mi o telefon - mam wielką ochotę na Sony Ericssona K750i, ale w abonamencie jaki mam on kosztuje 399zł
Bez sensu - na allegro bez umowy można za 540 nowy kupić. Zwłaszcza że jeszcze chcę sprzedać swoją nokię3100 + aparat+słuchawki+kabel USB - myśle, że za 100zł pójdzie?
Doradź mi coś, bo jak mam wydawać 4 stówy to naprawdę chciałabym coś fajnego a nie zdawać się na tego Plusa głupiego.......
No, może zagmatwałam, ale jak coś niejasne to pisz.
Aha - Kończy mi się za trzy tygodnie umowa z plusem - właściwie to chyba przedłużę ale najbardziej to chodzi mi o telefon - mam wielką ochotę na Sony Ericssona K750i, ale w abonamencie jaki mam on kosztuje 399zł

Doradź mi coś, bo jak mam wydawać 4 stówy to naprawdę chciałabym coś fajnego a nie zdawać się na tego Plusa głupiego.......
KICIA80
Grudniowa mamusia :-)
Dzieki ditka 
jakbym z czyms miala problemy to bede cie meczyc!
jesli bedziesz przedluzac to moze zaproponuja ci jakis inny tel ktory bedziesz mogla sprzedac, popros o liste co proponuja i za ile, a ja ci powim co sie najbardziej oplaca!
wtedy mozesz sobie te dwa sprzedac na allegro i kupic k750.
acha tylko proponuje ci podejsc do salonu i sie nim chwile pobawic bo nie kazdy lubi joistiki, niektorych wkurwi.aja.
a 3100 za 100zl spokojnie

jakbym z czyms miala problemy to bede cie meczyc!
jesli bedziesz przedluzac to moze zaproponuja ci jakis inny tel ktory bedziesz mogla sprzedac, popros o liste co proponuja i za ile, a ja ci powim co sie najbardziej oplaca!
wtedy mozesz sobie te dwa sprzedac na allegro i kupic k750.
acha tylko proponuje ci podejsc do salonu i sie nim chwile pobawic bo nie kazdy lubi joistiki, niektorych wkurwi.aja.
a 3100 za 100zl spokojnie

Dzięki Kiciu - Jak dostanę listę telefonów to się zgłoszę
ok 20 czerwca - bo wtedy (podobno) mają być jakieś promocje specjalnie dla nas jako stałego klienta ( juz to widze
)
Mnie też wk urwia joistik, hehe - ale podobno to kwestia przyzwyczajenia - a mi głównie chodzi o aparat 2mega, lampę błyskową i kartę pamięci, bluetuth (czy jak tam się to pisze) - a może jest jeszcze jakiś telefon, który tez ma to wszystko? Bo z tego co przeglądaliśmy to jeszcze w playu proponowali podobny LG, ale bez lampy. Jakoś nie mam przekonania do innych telefonów oprócz Nokii i Ericssona
No dobra, już milknę,hehe - przypomnę się już z lista telefonów

Mnie też wk urwia joistik, hehe - ale podobno to kwestia przyzwyczajenia - a mi głównie chodzi o aparat 2mega, lampę błyskową i kartę pamięci, bluetuth (czy jak tam się to pisze) - a może jest jeszcze jakiś telefon, który tez ma to wszystko? Bo z tego co przeglądaliśmy to jeszcze w playu proponowali podobny LG, ale bez lampy. Jakoś nie mam przekonania do innych telefonów oprócz Nokii i Ericssona
No dobra, już milknę,hehe - przypomnę się już z lista telefonów

O, to ja się przy okazji zapytam. Jakaś Nokia, której długo trzyma bateria i ma bluetootha. (ostatni model idealny - Nokia łyżka do butów 6310 zaczął się sam z siebie wyłączać i trzeba nowego). Coś ci przychodzi do głowy? Może być nicniemający oprócz bluetootha
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
kiciu kiciu wyslalam Ci msg na priv
plis o odp
plis o odp
Podziel się: