Aga nie martw się, pępuszek w końcu się wygoi... trwa to rzeczywiście bardzo długo, ale najważniejsze, że już pępowinka odpadła, przynajmniej obejdzie się bez ingerencji chirurga!! Buziaczki dla Lenki :** Podeślij jakieś zdjęcie zobaczymy jak się zmieniła

Aaaa....powiedz mi zmieniło się coś w nastawieniu Lenki do smoczka?? Bo ja już nie wiem jak Alicję do niego przekonać...czasem tak by się przydał...
Larvunia nie zazdroszczę Ci tych ostatnich tygodni w takim upale... Choć ja w pierwszej ciąży akurat w gorące dni czułam się naprawdę dobrze...no ale każdy ma inaczej... Trzymaj się kobitko

już prawie meta
Gaja a jak tam Wiktorek??
Future ja też Alicję mam tylko w bodziaku, nawet czapki jej nie nakładam...jest tak ciepło, że nawet w nocy śpi z gołymi stópkami i w krótkim rękawku...
Dziewczyny poradźcie mi, bo się zastanawiam i nie mogę się zdecydować... zmienić Ali gondolkę na spacerówkę?? Co prawda nie rozkłada się zupełnie na płasko, ale jest na pół-leżąco....
Future ja używałam dady dla Tutsa i naprawdę sobie chwalę, na pewno będę ich używać dla Ali jak pójdzie do żłobka...
Jak na razie idzie nam po 5 dziennie więc dotrwamy do tego czasu na zapasach...