• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Future mloda nadrabia hehehe, choc na malal juz nie wyglada ;-) Mojemu tez tak zageszczalam po trochu, ale nie wiem od jakiego miesiaca. Nie pamietam.

reklama
Witam dziewczyny:)
no w końcu troszkę czasu. Poprzedni tydzień spędziłam sama w domu to nawet czasu nie miałam aby posiedzieć przy kompie:) dużo nowych obowiązków:)
jeśli chodzi o karmienie piersią, to zmieniłam pozycję karmienia, trzymam ją pod ramieniem na poduszce i tak sobie je cały dzionek. W nocy dokarmiam małą butelką:)
Jeśli chodzi o mnie to czuję się świetnie, po ściągnięciu szwów o niebo lepiej. Porobiły mi się na szwie jakieś zgrubienia czy to normalne:)( pytanko do dziewczyn po cesarce).
A i byłam dziś zarejestrować małą na bioderka termin UWAGA koniec sierpnia!! hahahha także FutureMummy zapodaj mi numer do tego prywatnego lekarza:) też byłaś u niego??
no i zapodaję fotki mojej niuni:)
\

607 34 69 70 aleksander raginia.
straszay facet, ale konkretny. zadzwon wczesniej, bo on jest tylko kilka dni w tygodniu.
wizyta kosztuje 80zl, i po 3 miesiacach do kontroli.

ja nie mam zgrubien, lekarz mi powiedzial, ze mam ksiązkowo gojącą się ranę...wiec nie pomoge ;)

Kinga ja mam takie zgrubienie po lewej stronie. Boli jak cholera jak mam ciezszy dzien niz zwykle. Nie wiem czy to te zgrubienie czy jak ..ale tez mam zrosta. Ciezej pozniej zajsc w ciaze. Zdarza sie ze trzeba operacyjnie usuwac zrosty by poczac dzidziusia. Ale nie strasze :P Pojdziesz do lekarza to Ci powie :)

Kasiulem Wiktorek dobrze...dzisiaj tylko ma problem ze snem..zmeczony jest a zasnac nie moze i placze ciagle. Slabo spal w ciagu dnia i teraz ma problem. W sumie to mu sie nie dziwie ze nie spal, bo w takich warunkach jak mial dzisiaj tez bym nie zasnela..ale przemilcze..Z policzkami zauwazylam bledne kolo. Zalecze mu te chrostki..to zaraz pojawia sie jakis syfek z ropka..to peka i na nowo wszystko. No i plesniawki niby zaleczone a wieczorem i tak sie pojawiaja. Widac trzeba to przeczekac.

Aga jak tam pepuszek?

Pytanko jeszcze odnosnie pologu. Jak dlugo krwawilyscie i kiedy okres dostalyscie?

Dziewczyny pokazcie swoje malenstwa jak rosna...moj juz 5 kilo wazy :)

A my dziś w spacerówce :tak: Chyba się Ali podobało (choć kolor nie jest dziewczynkowy, teraz świecimy na niebiesko), ma teraz parasoleczkę i słońce jej nie daje w kość...no i widzi więcej, a nie tylko niebo i budkę od gondoli :)

Gaja ja krwawiłam całe sześć tygodni, choć pod koniec to już tylko plamienia były..jeżeli chodzi o okres to do dziś nie dostałam...???!!!
5 kilosów!!!! No to nieźle!!! Ala waży 5,9 :)

Larvunia trzymam kciuki, ale dla Michalinki lepiej jednak jakby jeszcze trochę pomieszkała w brzuszku...
Mam pytanie...czym leczyłaś brodawki (pisałaś kiedyś, że miałaś problem), mi bephanten nie pomaga, mam też maltan i nic, a Alicja nie chce nawet słyszeć o nakładce na sutek :(

reklama
Kasiulem ojej nie pamietam, ale to nie byla jakas masc trudno dostepna. JAk sobie przypomne albo moze gdzies jeszcze mam resztki w szafce z lekami (specjalnie trzymam ku pamieci nazw opakowania) to Ci jutro napisze kochana. No i plus nakladki na brodawki... rewelka.. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry