• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
Larvunia ale jesteś podekscytowana co :)) Nareszcie się doczekałaś :) Trzymam kciuki jakby co:))
A o tym porodzie słyszałam w Faktach, babka urodziła w domu z pomocą sąsiadek, a położna przez telefon podpowiadała co i jak :))

Larvunia o ja!! niedługo dołączysz do grona niewyspanych :-D Czekamy kochana na Michalinkę!!! i trzymamy kciuki :*** nic się nie martw i pchaj się do wanny, pomaga :)

Kasileum powiedz koleżance, że śmiało może tak dać na imię bo Lena nie jest skrótem tylko normalnym imieniem i nie ma najmniejszego problemu w USC, ja przyznam pierwsze słyszę ;) (imieniny w kalendarzu: 10 listopad i sierpień tylko nie pamiętam który) :***

Hej!
Cuda te Wasze dziewczynki, mój Franiu jak narazie malutki, w 33 tc 1620, ale wszystko dobrze, śmiesznie, bo coś go podobno swędziało i podczas badania rączką machał :)

larvunia trzymaj się, ja większość czasu myślę już tylko o porodzie i moim maluszku, ciekawe, jakie będą nasze bobaski :)))

Cy używacie emulsji Oilatum do kąpieli? Ja mam zamiar, ale nie wiem, czym przy tej emulsji myć główkę?

Pozdrowienia!!

ja przerabialam oilatum, jest rewelka :tak: Tylko, ze my musielismy... Mlody mial problemy skorne.... tez musisz :confused:
Glowke myslismy tez seria oilatum...

a to ja z Miśką ;-)

DSC08789.JPG
DSC08793.JPG

Larvunia świetnie wyglądasz :)) A brzusio już niziutko :))

mamoFranusia ja używałam Emolium też jest dobre i trochę tańsze, a główkę myłam normalnie tą wodą z emolium... teraz używam płynu nivea bo nie ma problemu ze skórką...
A tak się zastanawiałam, bo pisałaś, że chciałabyś położną nająć...a będziesz rodziła sama czy ktoś Ci będzie towarzyszył?? Moim zdaniem ważniejsze żeby ktoś z Tobą był, a położne naprawdę są świetne na porodówce...jest nawet jeden pan położny :))

reklama
Omg facet :)) oby nie hehhee jakoś tak dziwnie, ja nawet gina faceta raczej bym nie wybrała, wrodzona nieśmiałość :) co zrobic.
Kasileum położną chciałabym, ale zobaczę jak z funduszami będzie, a rodzić będę z mężem. Fajnie, że dobrze piszesz o położnych :)
larvunia wyglądasz super, ja też mam nisko brzuszek, pomimo że to 33 tc. A dlaczego masz wątpliwości, czy Twój 'chłopak' będzie mógł być przy porodzie?

Moje niezdecydowanie w ciąży sięga granic zenitu!! Poczytam jeszcze o Emolium..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry