• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Poród w Gorzowie WLKP

reklama
dzieki dziewczyny raz jeszcze :*
mamaFr. bo moj mezus w pracy pewnie bedzie znajac zycie... A jak jest w pracy to sie juz nie wyrwie... masakra.

larvunia a mój mąż właśnie stracił pracę, także nie będzie problemu hahhaha i w takiej sytuacji można dostrzec plusy :)

a ja straciłam pół dzionka na przeglądanie stron o pielęgnacji noworodków i .... dalej nie wiem, jakie kosmetyki wybrać, jestem głupsza niż dziś rano, normalnie idzie zwariować!!!

Napiszcie, czy profilaktycznie stosujecie coś do pupci??/

mamaRF czym mniej chemii tym lepiej :tak:
ja mam sudokrem - w razie odparzeń do pupy :tak:
bambino w okraglym opakowaniu krem pielegnacyjny (lekka konsystencja) - do pupy, do buzi, ogolnie po kapieli
krem ochronny na kazda pogode w tubce firmy Perfecta baby - na spacery
delikatny zel do mycia ciala i wlosow NIVEA baby
aksamitne mleczko nawilzajace hipoalergiczne NIVEA baby - po kapieli je najpierw bede uzywac :tak:
i mam jeszcze resztki EMOLIUM kremu specjalnego... ale uzywac bede w ostatecznosci w problemach skornych :tak:

edit:
jeszcze w razie czego mam zwykla oliwke...

Ostatnia edycja:
ja uzywam nivea baby plyn z oliwka do kąpieli, oliwka nivea baby po kapieli smaruje ciałko.
na dwor mam ziajka, a na pupe kojązy krem przecwko odparzeniom. ale jeszcze nam się nie zdarzyły...

co do pracy, to przyko mi bardzo... ;/

Larvunia ciaza Ci sluzy :) Moj Cie nawet nie poznal..chociaz ja tam nie wiem czy sie zmienilas czy nie :-) Ale brzuszek juz masz nisko ..chwila moment i bedziesz spieszyc na porodowke :) A wlasnie..jak mowisz, ze Twoj moze byc w pracy to kto Cie zawiezie?

Ja uzywam do kapieli Oilan..do mycia cialka i glowki Nivea Baby .. po kapieli na zmiane oliwke Bambino i Mleczko Intensywnie nawilzajace Nivea Baby..na buzie ma osobna masc na te zapalenie stosuje 2 razy dziennie..a tak to krem oliatum soft..do pupy uzywam sudocremu i kremu na odparzenia Nivea Baby..ewentualnie pudrem zasypie tez Nivea Baby. Na ciemieniuche uzywam Clarsebic.

Dziewczyny te Wasze dzieciaczki normalnie rosna jak na drozdzach :-) Slicznotki :)
Wejdzcie w wolnej chwili na stronke www.wiktor.itgw.pl Tam sa zdjecia mojego lobuza :)

gaja a my sie znamy :confused::shocked2: Ze piszesz ze Twoj mnie nie poznal :sorry2:
Sama sie zawioze ;-) nie wiem w sumie, wlasnie gdybam jak to bedzie :baffled::sorry2:
bede dzwonic po rodzinie , jak kazdy bedzie w pracy bo moize tak byc (tesciu, tata, brat i mezus) to bede po znajomych szukac ratunku, na pierwszym miejscu Future bo mam ja blisko :sorry2: Sa tez sasiedzi, ale kurde jak wszyscy pracuja to po zlosci wszyscy na jedna godzine beda w pracy :sorry2:
Ja sie smieje ze na White moim psie zajade do szpitala :sorry2:
No i jeszcze kwestia kto mi synka odbierze z przedszkola jak mnie chwyci z rana bol :sorry2: eehhh same pytania, no zobaczymy jak to bedzie :sorry2: Mam nadzieje ze chwyci mnie jak moj bedzie obok ;-)

Widzialam fotki, jaaaaaaaaaaki slodziak :**********

hej! ja tez widzialam. smiechowy jest, slepkami jak looka na kolo. fajny. chyba wesolutki, co? tak mi sie ze zdjęć wydaje. no szkoda, ze ma te chrostki.
ustka fioletowe tez fajnie, dobrze, ze robiłaś zdjęcia, bedziesz pamitała za 20 lat ;)
a na tych ostatnich zdjeciach z 22 maja to jakby mniej ma na buxce, prawda?

ja teraz zrobilam na dzien matki mojej mamie i teściowej foto ksiązki z fotojokera. są cudowne. teraz bedziemy sobie robić z kazdgo miesiąca, albo moze z 2. teraz robilam z 2 miesiecy, to mialam 150zdjec.
naprawdę polecam, super sa.

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy!!! :) Dużo zdrówka i pociechy z dzieciaczków!!! :)))

Gaja
super ten album :) Pamiątka jak nie wiem :)

Larvunia gdyby moja Alicja nie była taka cycusiowa to sama bym pojechała z Tobą rodzić :)
Mam nadzieję, że jak się zacznie to będziesz miała kogoś przy sobie...ja też miałam cykora, bo mój mąż wyjeżdża w trasy na parę dni i byłam pewna, że akurat będzie gdzieś w Rzeszowie...ale się udało...także trzymam kciuki :)

A wiecie, że nie powinno używać się oliwki...zatyka pory...ja używam do masażu, ale później kąpiel i po kąpieli nie smaruję już niczym..no tylko buziaka ziajką, albo nivea baby, a w zagięcia pyzuch (pod paszkami, pod kolankami itp.), posypuję puderkiem też nivea. Do pupci mam sudokrem, ale na szczęście nie mam potrzeby go używać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry