reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poród w Gorzowie WLKP

Marisamm dobrze wiedzieć. Tak myślę że chyba sobie kupię te "sztachety":-D chociaż jedną pakę. Ogólnie nie lubię chodzić i się prosić. A co do reszty ( sztućce, pościel, przekąski) to tak samo jak na patologi więc wiem co i jak. Dzięki

Wczoraj pojechałam z mężem do GW i mieliśmy małą stłuczkę na rondzie (tym koło Wyszyńskiego). Wyszłam z samochodu i zaczęłam się śmiać aż gościu z którym się zderzyliśmy tak dziwnie na mnie popatrzył i pyta czy nic mi nie jest. A śmiałam się z tego bo teraz mam oznakowany samochód z przodu i z tyłu ( to z tyłu to moja sprawka). A i dodam że stłuczka była z winy tamtego kierowcy ( a tak się upierał że z naszej)

reklama
Kroma niestety jeszcze jestem 2w1. Bardzo chciałabym już urodzić ale synuś nie słucha mamusi i nie chce wyjść z brzuszka:-)
A co u Ciebie słychać?

asik dobrze, że Wam się nic nie stało;
2w1 ma swoje plusy, chociaż na końcówce ciężko; ja swojego najchętniej wsadziłabym znów do brzucha; młody od tygodnia ma katar i ostatnie dni to armagedon jakiś;
życzę wytrwałości i oby szybko postanowił wyskoczyc:)

Asik a to pierwsze, pocieszę cię, że ja na córkę czekałam 10 dni po terminie i jak poszłam do szpitala do ze stresu urodziłam. Syn przyszedł w ten dzień co miał być. Nie czekał ani się nie spieszył. Masz jeszcze dni na suwaczku, będzie dobrze. Ja czasem bym chciała, żeby moje wskoczyły znowu do mego brzucha. A trzymam kciuki za poró z górki bez komplikacji :-)
Marisamm- ja też tak mam że bym schowała jak kangurzyca. Zdrówka dla małego. A śpi ci ładnie w nocy? Bo już ma równy mc widzę na suwaczku. Ja mam teraz luz, dzieciaki w końcu śpią całe noce. Wysypiam się.

kroma- niestety od kilku dni nie śpi ładnie w nocy, bo dalej walczymy z katarem, nosek mu się ciągle zatyka i co chwilę się budzi, chociaż od wieczornego karmienia przesypia 5h, później zaczyna się cyrk, a tak to nie było z nim problemu; raz karmię w nocy i dopiero rano;
mam nadzieje, że to katarzysko mu w końcu przejdzie!!!!!!!!!!

no tak dzisiaj Młody kończy miesiąc:tak:

Marisamm przede wszystkim dużo zdrówka dla synka, oby katar szybko minął
Kroma to moja druga ciąża. Córa ma 6 lat i ją przenosiłam 12 dni i nie byłam wtedy taka niecierpliwa jak teraz.

I oczywiście wiem, że jeszcze nie raz zatęsknię za tym jak mały był w brzuchu ale już chciałabym móc przytulić mojego szkraba:-)

witam

w poniedziałek o 19:30 na świat przyszedł Damianek:-), 3240g i 51 cm. Poród błyskawiczny. Od wczoraj jesteśmy już w domu:-D

reklama
Do góry