Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Yyyyyy, który to miesiąć? Piąty?? ja to bym się nie mogla nawet za tramwaj schowac (gdyby u mnie jeździły)Zdjecie pod tytulem: kto znajdzie mgd???

Robaczku - Independer.nl – Vergelijk autoverzekering, zorgverzekering en andere verzekeringen zakladka zorgverzekelar i masz do wyboru wszystkie ubezpieczalnie. Strona porównuje najlepsze opcje dla ciebie. Jakieś 15 minut czasu i potem tylko czekasz na polisęok to powiem M, i będziemy załatwiać, chyba że znowu czasu nie znajdzie![]()

A o to i mój "tornister z przodu" jak to Ayni określa hehe ale mi to raczej już na torbę podróżną podchodzi
hej dziewczynkiostatnie dni chyba takiej ładnej pogody więc korzystając wybrałam się na targ po 'pachnące' warzywka:-)
Zobacz załącznik 469874 A o to i mój "tornister z przodu" jak to Ayni określa hehe ale mi to raczej już na torbę podróżną podchodzi![]()
Ayni patrzyłam troszke to forum wrześniówki i muszę przyznać że spora rozbieżność między dziewczynami i w ogóle ciekawy pomysł na pomiary brzuchalka haha
Mgd widziałam na targu ładne arbuzy, ale za dużo ich nie mieli chyba a przynajmniej niezła kolejka tam była więc tym razem sobie darowałam