reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

Witamy Zibika:)

Oj no rzeczywiście cichooooooosza, ale jeszcze troszkę i będziemy z zaciekawieniem czytać wrażenia po porodach :)
Obyyy to było to - mam nadzieje, że wkońcu puściło dziewczyny. Oczekująca to już napewnooo bo ani kropki od 2 dni nie postawiła/ :)

reklama
aaaaa i ja po wizycie u lekarza dzisiaj:)
DOszłam do wniosku, że synuś to skóra zdarta z mamusi :) ehehhe
A co do mnie to gin stwierdziła, że jestem pozamykana na 7 spustów :) Także nie mam co obawiać się wcześniejszego porodu - na tą chwilę oczywiście.

wiolkast no i dobrze, na razie nie ma sie gdzie spieszyć.

Martuska juz się odezwała u nas na marcówkach co i jak. więc ją zdopinguje zeby dała tez Wam tutaj znac

Zibka witaj :) Kolejna Dziewczynka :)
cisza jest.. bo to cisza przed burzą ;) jak się zacznie to hohohoh:)
wiolkast to super, niech siedzi jak nadluzej w bezpiecznym otoczeniu :)
betina dopinguj bo my glodne nowych relacji :)

Dziewczyny czy któraś z Was wykonywała badanie genetyczne (to pomiędzy 11-14tc) u dr Wiecheć ?

Trzymam kciuki za szybkie porody i krzyczące dzieciaczki na ich finale.

Ja tylko napiszę bo sporo mnie tu nie było, że mojego synka przez cc urodziłam właśnie w Żeromskim - byłam mocno zadowolona i nie wyobrażam sobie aby moje drugie dzidzi urodziło się w innym.

Dziewczyny czy któraś z Was wykonywała badanie genetyczne (to pomiędzy 11-14tc) u dr Wiecheć ?

ja akurat miałam wykonywane przez niego USG przepływowe, ale jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to ze spokojem mogę je rozwiać :) to dobry specjalista i można mu zaufać. osobiście chodziłam jednak na USG do dr Nocuń, która jest sympatyczniejsza i bardzo delikatna :) ze spokojem wszystko dokładnie tłumaczy i jak wcześniej poprosisz to dostaniesz nawet płytkę z nagraniem. zdjęcie 4D (jeśli tylko maleństwo jest skore do współpracy) dostaje się zawsze.

a ten olej z wiesiołka od którego tygodnia przyjmujecie? Jest jakaś granica?

Podjechałam dziś do entliczka koło Multikina i gdyby któraś się tam wybierała to piszę, że z powodu prac budowlanych jest zamknięty do 22.02. Za to zamawiam dziś łóżeczko z osprzętowaniem ( to w podejrzanie niskiej cenie:-D)- musiałam na to konto zwrócić przewijak, który kupiłam tydzień temu w Margot.

oooo to czekamy na wiadomość od Martuśki :-)

Eve mam nadzieję, że będziesz zadowolona ... w sumie ja jestem optycznie ... a jak Małej czy spasuje ? Się okaże ;-)

Wiola dobrze niech sobie tam grzecznie siedzi i czeka :-)

Margosia, aninek dołączam to Was bo też mam problemy z łykaniem tabletek, myślałam że jestem osamotniona:-p jaki magnez łykacie? ja tylko czekam aż wyjdzie mi niedobór żelaza, anemia i ciekawe jak wtedy będę łykać te tabletki bo wątpie żeby coś w syropie było albo jakieś tabletki do krojenia...:-(
Mysza84 ja miałam przez niego wykonywane usg w 12tc, polecam bo to dobry specjalista,
Zniknęłam na chwilę, ale udało mi się zaliczyć sesje na studiach (niestety z ostatnim semestrem i obroną już nie będzie tak kolorowo:crazy:), nio i jesteśmy po usg połówkowym- dr Muzykiewicz super specjalista i przemiły człowiek- dawno się tak nie uśmialiśmy podczas wizyty, maleństwo rozwija się prawidłowo, wyraźnie pokazała nam że jest dziewczynką :p także mężuś wniebowzięty i jak to stwierdził "możemy zacząć szaleć z kolorem różowym" :-D

reklama
Do góry