reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

Hehehehe Wesolutka Moja też całymi dniami śpi ;-) mały leniwiec ... a czy poza brzuszek też tak będzie ? :-D

Betinka wepchamy się w Waszą kolejkę :happy2:
Margosia w zielarskim :-) u Was w Hucie jest koło rossmanna jak al. Przyjaźni :-) ale mnie mama kupowała przy matecznym
To ja czekam na relację, czy po porodzie też będzie taka leniwa i spokojna:D

Bo nasze Młode jest bardzo spokojne i wszyscy powtarzają, że po porodzie tez tak zostanie :)
Ja do huty mam kawałek bo jestem z Bieżanowa:-)
Poszukam, może jest tu u nas coś bliżej i może się skuszę po 38 tygodni :) A przynajmniej dobre to w smaku?:)

reklama
ooooo Margosia :-) jesteś z moich rejonów :-) hihiihihihi :-)

No to najbliższy zielarski to Limanowskiego - Kalwaryjska :-) chyba!
a w smaku kurcze jak zioła jakoś tak dziwnie nie umiem tego smaku opisać :-) ale da się wypić ;-)

A gdzie kupujecie te liście malin?

A przynajmniej dobre to w smaku?:)

zamawiałam przez aptekę internetową Dbam o Zdrowie i odbierałam we wskazanej przez siebie aptece (dużo ich jest w Krakowie, popatrzcie na stronie), jak pytałam w aptekach to jak na głupią się patrzyli, najcenniejsza była mina pani która uznała że coś pomyliłam i nie ma czegoś takiego a na następny dzień od niej odbierałam zamówione na stronie liście malin :)

Moim zdaniem nie szczególnie to smaczne ale ja długo je piłam bo najpierw 2 tyg przed porodem zaczełam (urodziłam 3 dni przed wyznaczonym terminem, obiektywnie bardzo szybko bo skurcze uznałam za prawdziwe około 20, w szpitalu byłam po północy, urodziłam po 7 godzinach w 20 minut) a potem dokańczałam opakowanie w trakcie karmienia-więc mi zbrzydły...

Do tego polecam łykać olej z wiesiołka w kapsułkach-wydaje mi się że dzięki niemu uniknęłam poporodowego wypadania włosów :tak:

Co do opinii lekarza to wtedy mój gin (szef z Kopernika) prowadzący powiedział-wierzy Pani w ludowe metody? proszę bardzo, na pewno nie zaszkodzi :-)
Teraz na pewno znowu będę "zagryzała" wiesiołek i popijała liśćmi malinowymi-ciekawa jestem co obecna lekarka na to powie.

ooooo Margosia :-) jesteś z moich rejonów :-) hihiihihihi :-)

No to najbliższy zielarski to Limanowskiego - Kalwaryjska :-) chyba!
a w smaku kurcze jak zioła jakoś tak dziwnie nie umiem tego smaku opisać :-) ale da się wypić ;-)

O :) Ciągnie swój do swego :)
Najważniejsze, ze da się wypić :)

Katerinka nie umiem połykać tabletek i kapsułek, taki mały defekt ;p ale chyba w syrop *spam* ma w składzie ten olej z wiesiołka :) To może na końcówkę się na niego przerzucę... :)
Skoro nie zaszkodzi a tylko może pomóc to dlaczego nie spróbować?

Ale się pusto ostatnio zrobiło na forum :)

Margosia ja też mam problem z połykaniem tabletek hahahahahha :tak:
w ciąży przeszłam szereg witamin i w końcu stanęło na pregnie+ bo są to małe kapsułki :-D
ooooo Katerinka dzięki za tego wiesiołka to może kupię sobie na wypadanie włosów bo teraz w ciąży fajnie mi się zabrały za siebie :-) i nie chciałabym żeby wypadły ...

witajcie dziewczyny :) po przebrnięciu przez wszystkie posty (wciągające jak co najmniej dobry kryminał) oficjalnie dołączam do Was z terminem na 25.04 :)

Ostatnia edycja:
w brzuszku od 31 tygodni mieszka kolejna forumowa dziewczynka... Zuzanna :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Hhehehehehe :D same dziewuszki :-) ale dobrze dobrze :-)

Faktycznie od dwóch dni jakaś cisza na forum ... dziewczyny halo ?

Do góry