Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
, ale widzę, że była wśród nich tylko Oczekująca.
, ale na "dzień dobry" sprawidzli, czy z dzieckiem wszystko w porządku. Po przyjęciu od razu wykonali wszystkie badania - USG dziecka, USG nerek,sprawdzili szyjkę, krew, mocz, KTG. Krwinkomocz już się nie pojawił więcej, ale jak zaczęli mnie badać, to "powychodziły" inne rzeczy, związane ze zmęczeniem organizmu ciążą. Okazało się, że mam jakiś stan zapalny, więc podali mi antybiotyk, później miałam dziwne swędzenia rąk i nóg i okazało się, że to zaczątki holeostazy - wątroba nie wytrzymuje obciążenia, więc jeszcze to muszą wyprostować. Generalnie, zbiegło się u mnie kilka drobnych rzeczy, ale baaardzo się cieszę, że tu trafiłam, bo chcę donosić ciążę do końca, a nie wiem, czy gdybym tu nie trafiła, to nie wylądowałabym za kilka dni i wtedy trzeba by zrobić nagle cesarkę, a ja z małym dzidziusiem musiałabym się leczyć z jakiejś rozwiniętej na dobre choroby...

.
...Także, póki co po 17tym cesarka
.
Tatuś szaleje z radości:-) Już wkrótce czeka mnie usg genetyczne połówkowe i sprawdzimy dokładnie czy z dzidzią wszystko OK..jak na razie wyniki mam b.dobre i czuję się też nieźle, tylko małej zadyszki dostaję jak po schodach chodzę

, wogule to szok jakie tam promocje ubrankowe są! Żeby nie to że moja mama każdego dnia coś wnusi kupuje i dostałam 3 reklamówy ubranek od siostry po jej córce to jak słowo daje ciężąrówką musiałanbym ze sklepu wyjeżdżać. Żałuje tylko ze poducha kojec mothercare nie byla w promocji bo miałam ochote kupić ale cena z lekka mnie wystraszyła
. W ramach upewnienia się, o Smyku pisalaś z ta karta rabatową tak? No chyba że mi sie juz coś w głowie pokiełbasiło 
ale okazało się,że jak to powiedział mój lekarz: "przyjdzie na świat ta piękniejsza część ludzkości" :-)
.
. Nie możemy tylko dojść z M do porozumienia co do kolejnych dzieci, bo ja tylko dwoje chcę
więc chyba będzie musiał je sam rodzić
.
.
. Niestety niczym Matka Wyrodna budzę swoje dziecko w łonie czekoladą i mocno posłodzoną herbatą o tej 6:00, żeby zapisy ładnie wyszły
...
, opisałam w wielkim skrócie, jak to było, żeby nie zanudzać, ale była niesamowita ( najpierw zauważyła, że na jednym oku mam opuchniętą powiekę, czego nie widziała u mnie dotychczas i od słowa do słowa... ). Zawsze uważałam, że jest świetna, ale po tej sytuacji, na pewno postaram się jej jakoś podziękować. Pani doktor ma na nazwisko Jabrocka i przyjmuje w Enel-med w Galerii Krakowskiej. Nie wiem, czy przyjmuje gdzieś jeszcze, bo ja mam pakiet z pracy w Enel-medzie.
. W tej ciąży to jednak nigdy nic nie wiadomo, więc warto się spakować do szpitala, jak nie chcecie, żeby Was mąż pakował
.
)
.
...