Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam tą wątpliwą przyjemność przez pierwsze 2 miesiące życia karmić mała mlekiem tylko odciąganym, więc całą dobę prawie pracowałam łapą, żeby było czym karmić. Już w Żeromskim na oddziale ze względu na brak odruchu ssania musiałam zakupić polecaną tam Medele. Jako wersja startowa sprawdziła się na pierwsze może z 2 tygodnie. Później była coraz mniej efektywna. Medele można było podłączyć do elementu, który pozwalał na mechaniczne odciąganie, tylko należało ten moduł wypożyczyć, bo w zakupie pamiętam wychodził bardzo drogo wtedy. Nigdy nie skorzystałam z tej opcji. Na szczęście siostra przysłała mi laktator ręczny Avent i tu jakbym skoczyła w inny wymiar, nagle zaczęłam 2x więcej uzyskiwać mleka. Przechodziło mi przez myśl zakup takiego elektrycznego Aventu, ale ostatecznie udało mi się w końcu zacząć karmić piersią. Polecam, więc Avent.Mam pytanie do Was- czy zaopatrujecie się w laktatory? Jeżeli tak to jakie? Bo jest tego taki szeroki wybór, że powiem szczerze już się pogubiłam, a wiadomo nie chciałabym kupić jakiegoś grata, którego nie będę potrafiła potem obsługiwać? Pomóżcie!![]()
Co do twardnienia brzuszka to powiedz o tym lekarzowi, bo ja koło 24 też miałam stawiający się brzuszek, który jak się okazało dodatkowo powodował skrócenie szyjki- dostałam leki i jak się zapytałam gin o seks to powiedziała, że jak po seksie twardnieje to żeby się wstrzymać ( u nas na szczęście wtedy nie twardniał;-)).
Dzięki dziewczyny za info o usg u dr Wiecheć.
Macie może jakieś namiary ? Tel i adres.
Długie są terminy ?