Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej. Podbijam tematChciałabym rodzić w Narutowiczu. Nie wiecie może czy w każdej sali porodowej jest wanna? Bardzo mi zależy żeby I fazę porodu spędzić w wannie (tak miałam podczas pierwszego porodu i dobrze to wspominam).
Oooo, o to mi chodziło :-) Dziękuję bardzo za pomoc! Głównie z tego względu wybieram ten szpital, pierwszy poród i wanna to całkiem mile wspomnienia. Mogłabyś mi napisać jeszcze jak wyglądała kwestia opieki podczas tych 3 porodów u Ciebie? Miałaś swoją położna czy przypadek decydował? Za pierwszym razem trafiłam na świetną położna.Ale przy każdej sali masz "swoją" łazienkę gdzie jest wanna z hydromasażem i jeśli nie ma przeciwskazań to część pierwszej fazy możesz tam spędzić
Oooo, o to mi chodziło :-) Dziękuję bardzo za pomoc! Głównie z tego względu wybieram ten szpital, pierwszy poród i wanna to całkiem mile wspomnienia. Mogłabyś mi napisać jeszcze jak wyglądała kwestia opieki podczas tych 3 porodów u Ciebie? Miałaś swoją położna czy przypadek decydował? Za pierwszym razem trafiłam na świetną położna.