Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na wczorajszej wizycie moja pani gin powiedziała zeby nie wspołżyc już, bo żeby jakiejś infekcji nie złapać na sam koniec. Nie ukrywam że troche mnie to zdziwilo bo panie w sz.r. zachęcały jak najbardziej własnie po skonczonym 37tc, bo właśnie męskie nasienie działa poniekąd jak naturalna oksytocyna. Troche nie bardzo chce mi sie czekac 3-4 tyg do porodu plus 6 tyg połogu
.
Jakoś da się przeżyć tyle czasu w celibacie;-)
Tylko się cieszyć
Wciąż się nie mogę napatrzeć na jej zdjęcie na suwaczku:-)
na razie jeden sms i dwa telefony, jak pomyślę, że do terminu jeszcze trooooche to będzie wesoło 
No i miałyśmy identyczny termin a mam wrażenie, że przy moim braku objawów przedporodowych będę się kulać w ciąży jeszcze cały miesiąc
Hektorolla jak dla mnie to rzaden problem zapytac się, ale przyznaje ze pani Grażyna jest świetną kobietą i bardzo chetną do pomocy. Na zajeciach praktycznych w sz.r. sama co zajęcia mówi ze jakby sie okazało że dziecko fiknie nam koziołka to zeby jej powiedzieć bo ćwiczeniami można sprawić zeby sie odwrociło.
Zajecia są w srody i w czwartki o godz 17:00, 17:45 i 18:30. Pomiedzy każdymi jest 15 min przerwy wiec jakbys podjechała sobie wlasnie w tej przerwie to jestem przekonana że pani by ci pokazała jak ćwiczyć
I jeszcze pytanko z innej beczkiNa wczorajszej wizycie moja pani gin powiedziała zeby nie wspołżyc już, bo żeby jakiejś infekcji nie złapać na sam koniec. Nie ukrywam że troche mnie to zdziwilo bo panie w sz.r. zachęcały jak najbardziej własnie po skonczonym 37tc, bo właśnie męskie nasienie działa poniekąd jak naturalna oksytocyna. Troche nie bardzo chce mi sie czekac 3-4 tyg do porodu plus 6 tyg połogu
. Jak wy sie na to zapatrujecie? Pani gin mowila ze ewentualnie z prezerwatywą, ale szczerze to za gumkami srednio przepadam
.
Katerinka, to ciebie to w każdej chwili może wziać. Trzymam kciuki za szybki, sprawny porod no i zeby z tym zzo sie udało bo widze ze tobie tak jak i mi bardzo na tym zależy
Zibka, u mnie zgrzewka wody też w bagażniku jeździ. Fasolki nie posiadam, mam poduche kojec dla ciężarnych ktora w domu zamierzam używać do karmienia ale do szpitala raczej taszczyć jej nie bede bo ona za duża jest jednak.
Cos mnie Aśka zastanawia, Nie odzywa sie....