Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam na 9 lipca, ale to wszystko może się pozmieniać. Tu nic nie jest pewne. Moja koleżanka, która tak się szykowała do porodu rodzinnego w końcu miała cesarkę tydzień po, bo nie dostała ani jednego skurczu.Fiona ja mam na 22 lipiec termin ;-) A Ty na kiedy? Mówisz, że będzie obłożenie...? :-)

dziewczyny ja już po... urodziłam w piątek w żeromskim. jestem mega zadowolona. pytajcie o co chcecie
Fiona rozumiem, że Ty też w Żeromskim? Może się spotkamy bo ja coś czuję, że nie dotrwam do 22![]()

wiesz ja też zauważyłam że dużo kobitek z brzuszkami lata więc to że zwracamy większą uwage to swoją droga ale prawda tez jest to że dużo ciężarówek jest:-)Ja mam na 9 lipca, ale to wszystko może się pozmieniać. Tu nic nie jest pewne. Moja koleżanka, która tak się szykowała do porodu rodzinnego w końcu miała cesarkę tydzień po, bo nie dostała ani jednego skurczu.
A u mnie przebąkiwali o cesarce na początku, a po badaniach okazało się, że wszystko jest w porządku i mamy szanse na SN. No, zobaczymy, bo wszystko się może jeszcze 10 razy pozmieniać.
W mieście teraz dużo pań z brzuszkami, a może bardziej zwracam na nie uwagę![]()

Fiona a skąd będziesz dojeżdżać?