Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

te jednorazowe.. że niby jakieś pieluchy są czy coś

ja byłam ze szwagierka na IP bo przewrociła sie na nartach i cos z reką jej sie stało. Pani recepcjonistka strsznie wredna, problemy robiła. A lekarz sie nie wyznał ze to złamanie tylko kazał kwasna wodą i do domu poslal. Wiec nie mam miłych wspomien aczkolwiek na porodowce moze byc całkowicie inaczejJa też myślałam o szkole rodzenia, właśnie dlatego żeby oswoić się z porodem, czegoś nauczyć i dowiedzieć się co mnie dokładnie czeka. Niestety najbliższa fajna szkoła jest w Krakowie (około 50 km) a to troche daleko dojeżdżać (zwłaszcza po pracy). A mój mąż nie pali się za bardzo do tego pomysłu.
Jeśli chodzi o sam poród to mąż chce rodzić ze mną, tym bardziej że w szpitalu, w którym zamierzam rodzić (w Suchej Beskidzkiej) tylko do porodów rodzinnych dostaje się osobną salę.
A właśnie czy słyszałyście coś o szpitalu w Suchej Beskidzkiej?
Amerie, ja mam 10 km do Wadowic, ale nawet nie brałam tamtejszego szpitala pod uwagę, teraz zastanawiam się też nad Krakowem, szpital Rydygiera lub Ujastek, tylko to troche daleko i zastanawiam się czy jak pojadę tam taka "obca" (bez swojego lekarza) to nie będą na mnie krzywo patrzeć.paola25 ja nie słyszałam, ja mam do wyboru Wadowice 15 km odemnie lub Kraków 35 km i wybieram oczywiście Kraków.....