Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
magi, czy mogłabyś napisać o którym szpitalu mówisz? Bo geograficznie mieszkam na granicy zach-pom i lubuskiego... i jestem bardzo ciekawa cóż to za szpital z tak dobrymi opiniami
))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jak rpzyszło co do czego to po prostu wiedział, że musi być przy mnie, że to jego obowiazek i spisał się an medal! Pomógł mi baaardzo przy skurczach, przy parciu, potem przy szyciu gadał do mnie jakieś cuda, żebym nie myślałą o tym co mi tam robią. Jedyne na co narzeka, to że nie przeciął pępowiny. Ale poród był dużo przed czasem więc wszsytko odbywało się szybko. moment jak Michał wyszedł, popłakaliśmy się jak bobry, a M chyba z 1000 razy powiedział mi, że mnie kocha tak bardzo!!!
to było cudooooowne! Teraz M absolutnie chce yć znowu ze mną, nawet się upomina dopytuje i jak mu powiedziałam że pewnie nie będzie mógł rodzic ze mną to nie ukrywał niezadowolenia
mammi masz cukrzyce ciążową czy jeszcze sprzed ciąży? Bo ja miałam cukrzyce ale rodziłam sn.
czasami to się czuje jakbym mieszkała w kraju trzeciego świata, takie zacofanie 
znieczulenie podaje się chyba przy rozwarciu koło 5 cm, więc właśnie wtedy kiedy bóle są najsilniejsze. Często też się zdarza, że starcza go do szycia. Dla mnie to jest masakra ,że szyją bez znieczuleniaczasami to się czuje jakbym mieszkała w kraju trzeciego świata, takie zacofanie
![]()