kerna
http://www.lauraziobro.pl
nie wiem jak to w Polsce, ale chyba wielkiej różnicy nie bedzie
Urodziłam małego, potem łożysko, potem szycie, zawieźli mnie na sale i tam leżałam sobie a po 4h kazali wstać do kibleka, zrobili oględziny "odchodów" czyli tego co z Ciebie potem wychodzi, no i małego chyba przywożą i jest razem z Tobą na sali:-)
Jak wszystko jest ok, to po 2-3 dniach dostajecie wypisy ze szpitala, papierki koneiczne do zarejestrowania w UC.Nie wiem czy odpowiedziałam wystarczająco
Urodziłam małego, potem łożysko, potem szycie, zawieźli mnie na sale i tam leżałam sobie a po 4h kazali wstać do kibleka, zrobili oględziny "odchodów" czyli tego co z Ciebie potem wychodzi, no i małego chyba przywożą i jest razem z Tobą na sali:-)Jak wszystko jest ok, to po 2-3 dniach dostajecie wypisy ze szpitala, papierki koneiczne do zarejestrowania w UC.Nie wiem czy odpowiedziałam wystarczająco

potem przerzucili mnie na inne lozko i przewizeli razem z malutka do sali po operacyjnej,od razu padali mi mala do cyca i tak lezala na mnielkolomnie cala noc,ja nie spalam bo balam sie ,ze spadnie...
i chwiejnie poczlapalam pod prysznic,potem juz z godziny na godz bylo coraz lepiej wieczorem kazalm sobie wyjac cewnik, bo nie moglam nic przy dziexku zrobic, bo trzeba bylo trzymac cewnik,jedno reka dziekco w wkladke podtrzymywac nogami,bo ciagle ie z siebie leje....nadi mi raz sie poturlalo po lozku bo mi ie cewnik o lozko zahaczyl
kurcze jak tam się umyć jak wszystko jest obolałe?