Katarina2308
Fanka BB :)
Dziewczyny, interesują mnie opinie na temat porodówki w Zabrzu na Traugutta.Może któraś z Was tam rodziła lub słyszała jakieś opinie na ten temat??Będę wdzięczna za informacje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj
Hej dziewczynyJestem w 32 tc i zamierzam rodzić w Zabrzu gdzie mieszkam, moim lekarzem jest dr Paweł Wróblewski, czy macie jakies aktualne informacje o szpitalu na Traugutta?
Z tego, co mi mówiła ta położna, to jak zamknęli na Janika, to cały personel przenieśli na Trauguttamaxwell80 a co tam sie dzieje w tym szpitalu?? Ja slyszama, ze go wyremontowali i teraz jest ok..
Ja natomiast rodzialam na Janikana szczescie go zamkneli, bo tam byl syf i nic pozatym.. rodzilam w 2007 roku .. to co zapamietam najbardziej z tego szpitala to niedzialajacy prysznic
woda leciala z weza a nie z prysznica
brud, brud i jeszcze raz brud.. wredne pielegniarki.. na[prawde rzedne pozytywne wpomnienie z tego szpitala..