reklama
Arda - to trzymam kciuki, żebyś czym prędzej dostała zielone światło
Po pierwszym wlewie NK z ponad 19% spadły mi na 13,5%. Wydaje mi się, że czym prędzej zaczniesz staranka tym lepiej. Moja kumpela też ma te wlewy i na początku też jej NK spadły. Nauczona moim doświadczeniem zbadała sobie i też jej NK rosną :-(

Esperanza86
Fanka BB :)
Alternatywa - ogromne gratulację! Cudowny podwójny cud :-)
Agnieszka - ja kupuję na iHerb
To mój kwas foliowy Solgar, Folate As Metafolin, 800 mcg, 100 Tablets - iHerb.com
a to b12 Pure Advantage, B-12 Spray, 500 mcg, 1 fl oz - iHerb.com
Agnieszka - ja kupuję na iHerb
To mój kwas foliowy Solgar, Folate As Metafolin, 800 mcg, 100 Tablets - iHerb.com
a to b12 Pure Advantage, B-12 Spray, 500 mcg, 1 fl oz - iHerb.com
Alternatywa gratuluję!
Karpidlaczku czytałam stare posty i znalazłam taki, w których chyba Iris w 8/9 tyg miała tętno 182/ min i jak widać wszystko jest ok więc u Ciebie też będzie dobrze :-)
U mnie wieczorem i rano upławy zabarwione brązowawą krwią, zwiększyłam lutkę, biorę nospę i czekam, ale mam ogromną nadzieję, że nic się nie wydarzy. Zaczęłam 6 tydzień, a wizyta w poniedziałek. Ta nerwówka mnie wykańcza:-(
Karpidlaczku czytałam stare posty i znalazłam taki, w których chyba Iris w 8/9 tyg miała tętno 182/ min i jak widać wszystko jest ok więc u Ciebie też będzie dobrze :-)
U mnie wieczorem i rano upławy zabarwione brązowawą krwią, zwiększyłam lutkę, biorę nospę i czekam, ale mam ogromną nadzieję, że nic się nie wydarzy. Zaczęłam 6 tydzień, a wizyta w poniedziałek. Ta nerwówka mnie wykańcza:-(
Gosia, bardzo Ci dziekuje! Juz znalazłam ten wątek. Ja oczywiscie bardzo sie tym denerwuje. Genetyczne dopiero 22- a ja nie wiem jak dożyje do tego czasu.
Gosiu, mozesz jeszcze brac magnez (magnezin). Kurcze, że tez prawie wszystkie nasze forumowe sa z przebojami. To chyba taki urok tych leków. Ściskam Ciebie mocno!
Gosiu, mozesz jeszcze brac magnez (magnezin). Kurcze, że tez prawie wszystkie nasze forumowe sa z przebojami. To chyba taki urok tych leków. Ściskam Ciebie mocno!
Esperanza86
Gosiu - Barbinka, Portia, Kinga, Karpidlak i ja plamiłyśmy (ja dużo i długo od samego początku),a póki co wszystko jest dobrze. Wiem, że to działa na psychikę, ale mi pomagały inne pozytywne przykłady z forum. Trzymaj się Kochana!
reklama
plastulinka
Hej dziewczynki... jutro lecę na bhcg. Dziś po poludniu zrobiłam test i oczywiście bladzioch. Pojawił się od razu po zrobieniu testu. Wczoraj powinnam dostać @. Boziuuu, dlaczego ja muszę zawsze być skomplikowanym przypadkiem ???
Cieszę się ze chociaż u was wszystko w porządku. Trzymam za was kciuki. Gosia, nie przejmuj się plamieniem. Prawie każda tu miała i to nie musi oznaczać najgorszego :*
Cieszę się ze chociaż u was wszystko w porządku. Trzymam za was kciuki. Gosia, nie przejmuj się plamieniem. Prawie każda tu miała i to nie musi oznaczać najgorszego :*
Podziel się: