reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witajcie

Nie pisałam ostatnio, bo jak przyszła @ to znow miałam straszny dół, no ale mi przeszło, kolejny cykl rozpoczety, kolejne nadzieje. Czytam was na bieżąco i za wszystkie mocno trzymam kciuki!!!!
Plastulinka..dobrze, że się odezwałaś, mam nadzieję że u Ciebie beta wysoka będzie i będziesz cieszyć się z dolegliwości kolejnych 8 miesiący ciąży.
U Ciebie też ciąże biochemiczne występowały, tak jak u mnie. Bierzesz jakies leki teraz?

Pozdrawiam Całą resztę Dziewcząt!!!!

reklama
Doris miałam 3 ciaze biochemiczne. Wszystkie wyglądały tak jak teraz. Słaba kreska na tescie przez kilka dni a potem bolesny okres ze skrzepami. Raczej nie mam nadziei na szczęśliwe zakończenie...

Plastulinka trzymam &&&& zresztą jak za każdą :*
Dziewczyny, czy chodziłyście do Dr Sachy(immunologa)? Ja mam się do niego wybrać bo test cytotoksyczny wyszedł mi negatywnie 100% komórek martwych i nie mam pojecia co mi zaproponuję. I aż się tego wszystkiego boję. Jak jest ze szczepieniami? Jak długo się czeka? I jakie są odstępy między dawkami?

Gosiu bidulko , widze że jak wszystkie tutaj chrzest cierpliwości z tym plamieniem musisz przejść.Na szczęście u wszystkich się plamienia skończyły i u ciebie też tak będzie.
Plastulinka a te testy takie blade to może ich urok taki techniczny ,może z innej firmy kup.
Dziewczyny a ktorym poprzednia próba na encortonie nie powiodła się?

Plastulinka jak nie ma @ zawsze jest nadzieja! &&&

Gosia będzie dobrze &&&

Doris powodzenia &&&

Portusia ty tu co miesiąc masz u mnie przeczucie, ale to i tak miód na moją dusze ;-)

Kwiatuszku to aż tak? bidulka! a doktorek co na to?

Susana- niestety ja

Nafoczka przdtem brałaś encorton 7,5 mg i niestety sie nie udało.matko..A teraz masz zwiększoną dawkę ? Czy taką samą bierzesz?Ja dzisiaj dzwoniłam do mojej ginki żeby mi dawkę encortonu zwiększyła na 10 -15 mg ale nie chcała bo powiedziała że to na dziecko wpływa i ona się boi takich dawek.Przepisała mi taką samą jak od 2 miesięcy biorę czyli po 5 mg.Nie wiem czy brać na własną rękę więcej czy jak?W tym cyklu i tak nie zajde ,poczekam do 19 na wizytę u Dubrawskiego.

reklama
Do góry