reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam się porannie. Ja od rana mam kiepski humor, bo zaliczyłam leciutkie plamienie. Jakieś takie niby brązowe coś więc pewnie @ czai się za rogiem. Dam znac jak wynik, ale to raczej tylko formalność.

Czarna wvzoraj jak byłam u Wilczyńskiego to miał najbliższy termin na 17 grudnia.Zadzwoń przyjmuje we wtorki i czwartki od 16 do 20

Arda a ja bylam pelna nadzieji ze Ci sie uda po tych wlewach. Pewnie u mnie tez bedzie lipa, dzis zaczynam staranka, ale ja testu nie bede raczej robic, bo to rozczarowanie jak wychodzi jadna krecha..... Arda a moze to implantacja, niektorzy wtedy brudza na braz. Jeszcze trzymam kciuki!

Strawbelka, teoria z implementacja mnie nie przekonuje, po prostu macica chce juz sie oczyszczac powoli. No trudno, powalczymy w kolejnym cyklu. Jakos sie nastawilam na niepowdzenie wiec lzej to przechodze.

Arda póki @ nie ma, to zaciskam kciuki :kciuki:
Czarna mała za jakieś 4 lata pewnie to powtórzę:D Tylko muszę kasę zebrać:)
Super :D fajnie jakby trafił się wtedy chłopak :D
Czarna wvzoraj jak byłam u Wilczyńskiego to miał najbliższy termin na 17 grudnia.Zadzwoń przyjmuje we wtorki i czwartki od 16 do 20
Możesz napisać, gdzie przyjmuje? Tylko ulica, żebym umówiła się do właściwego lekarza [emoji1]

reklama
Do góry