reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja mam od wczoraj mega wrazliwe sutki ale ja przeciez mialam ledwo co rosnacy pecherzyk wiec nawet owulacji nie ma moze juz wskoczylam w II faze;/

reklama
Hej
Wpadam.się przywitać z pracy. Dziś znów mi niedobrze ;-). Byłam rano na badaniach krwi, bo jutro mam wizytę u endokrynologa. Jutro też muszę iść na badania ale te płatne i mam badanie glukozy..... Fujjjjjj będę musiała wypić ten słodki płyn i siedzieć tam.dwie godziny. Ale mam wolne wiec luzik. No i dziś zaczęłam 9 tc :-D :-D :-D :-D :-D
Pozdrawiam Was Wszystkie!

Dziewczyny beta ujemna, nie wiem co to bylo za plamienie wczoraj? Zblizajaca sie miesiaczka? Pierwszy raz w zyciu tak mialam. ANA2 tez mamvujemne. Poplakalam sie bo myslalam ze bedzie ciaza. Nawet z tych ujemnych ANA sie juz teraz nie ciesze. Wyniku NK jeszcze nie ma. Coz trzeba sie ogarnac i zyc dalej!

Strawbelka - trzymaj się, przykro mi :-(

Doris - ja ostatnio piłam tą pyszną glukozę :-D i muszę przyznać, że wcale nie była taka zła. Wypiłam ją szybcikiem, ale później nie było tak fajnie. Było mi strasznie niedobrze

Strawbelka- ja też pierwsza bete mialam ujemną, kolejnych nie robiłam dopóki blady cień nie pojawił się na teściorze z rosmana- tym mega czułym (w 8dpo), moze tak lepiej robić? będzie dobrze, ja tu stara staraczka jestem i tez nie raz traciłam wiare...
Kochana, ważniejsze przeciwciała ;)

Teraz też się kiepsko czuje, raz na jakiś czas mam jakiegoś farfocla ehhh do jutra może wytrzymam, a wizyta o 16tej

Strawbelka, może za szybko ta będę zrobiłaś? Ja encorton, a raczej metypred brałam też w ciąży, co prawda nieduża dawkę, bo 8 mg, ale też chyba do dwudziestego któregoś tygodnia.
No i też przypominam że wcześniej też byłam na zelaznym zestawie,ale było puste jajo...i ten tu raz wewnętrznie czułam,że muszę jeszcze raz spróbować na tym zestawie, bez szczepień i wlewow i się udało! Także Dziewczyny- wiara Czyni cuda! Co nie Nafoczka? :-)

Nafoczka, współczuję takiego "kaca",ale to oczywiście wspaniały znak!! Oby tak dalej Cie męczyło :p

Strawbelka, może za szybko ta będę zrobiłaś? Ja encorton, a raczej metypred brałam też w ciąży, co prawda nieduża dawkę, bo 8 mg, ale też chyba do dwudziestego któregoś tygodnia.
No i też przypominam że wcześniej też byłam na zelaznym zestawie,ale było puste jajo...i ten tu raz wewnętrznie czułam,że muszę jeszcze raz spróbować na tym zestawie, bez szczepień i wlewow i się udało! Także Dziewczyny- wiara Czyni cuda! Co nie Nafoczka? :-)

Nafoczka, współczuję takiego "kaca",ale to oczywiście wspaniały znak!! Oby tak dalej Cie męczyło :p

apolinka naprawde? a czym sie roznil ten zestaw od tamtego? encroton wczesniej podany czy jak? dawke wieksza? dajesz nadzieje:)

reklama
Do góry