reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzięki Strawbelka nawet nie wiedziałam ,że tak można. Skorzystam z rady :D
No tylko poszukaj sobie tanszego dentyste, albo sprobuj w pracowni protetycznej, tez robia wyciski i bedzie taniej. U stomatoliga moze nawet 300zl kisztowac, tak zdzieraja, a koszt takiej plytki z ktorej zrobiona jest szyna to mniej niz 10 zl i robi sie to 5 min. Ja bym obdzwonila pracownie protetyczne i spytala sie czy Ci zrobia. Bo dla stomatologow robia wlasnie pracownie;) wiem co mowie;)

Cześć.kobitki
Jakoś udało mi się tu zalogować .
Właśnie godzinę was czytałam .
Fondie .przykro mi .Może powinnaś zrobić badanie genetycxne zarodka?
Może to coś wyjaśni?

Marta gratuluję i cieszę się że betka rośnie.

Strawbelka jak z pracą? Bo może coś pominęłam .

Śniegu mnóstwo.
Wczoraj się objeżdziłam .
Dzisiaj zostałam ze starsxym bo on nie jeżdzi na nartach bo jest po artroskopii kolana .Mąż poszedł na narty z młodszym .

Pozdrawiam was mocno .
Całusy

No w koncu....Susana juz myslalam ze Cie porwali!
Z praca ok, w poniedzialek mi dadza odpowiedz, bo dzis ma przyjsc jeszcze jedna osoba na probe. Wiec musze czekac.

Myślałam że nie da się połączyć tu z internetem a dzisiaj odkryłam że jednak sie da .Ku mojej uciesze bo się już nie mogłam doczekać żeby luknąć co tam u was ?.To już jest nałóg i już mi się tęskniło za wami .:happy2:

Susana to faktycznie nałóg. ale chyba nie doczytałaś zakazu wchodzenia na forum podczas urlopowania?? Dlatego nawet nie piszę Ci sms bo masz o Nas na ten czas nie myśleć

reklama
Do góry