reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Doris jako jedyna chcialas zebym zostala nie odchodz :( dodzwonilam sie do maliny za 1 razem :) ale dopiero na 21 marca:(6,5 tys badania . Wczesniej chyba na usg muszegdzies isc ..... bede miec juz wtedy wyniki wymazu

Myślałam, że Wy mnie nie chcecie tutaj :-(
Chyba oszalalas??? Ja juz nie moge doczekac sie jak wstawisz nam tutaj kolejna fote dzidziusia;)
To samo z Nafoczka, tez masz tutaj z nami byc Nafoczko i tez nie mozemy sie juz doczekac fotki Twojego dzidziusia;)
Dajecie nam wiare dziewczyny w to ze nam tez sie uda!!!

Strawbelka, to póki co wstawiam brzuszek, 20 tc rozpoczety
19 tydzień ciąży.JPG

Fondie, trochę długo musisz czekać :-(, a kwota na badania przerażająca!

Liluli, dziękuję :-)

Załączniki

• 19 tydzień ciąży.JPG
    19 tydzień ciąży.JPG
    111,1 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Strawbelka, to póki co wstawiam brzuszek, 20 tc rozpoczety
Zobacz załącznik 746863

Fondie, trochę długo musisz czekać :-(, a kwota na badania przerażająca!

Liluli, dziękuję :-)
jeju jaki cudny:) te zkiedys taki bede miec:) wiem wlasnie przerazajaca ale nie mam wyjscia dzis tak siedzialam i myslalam i tak ..jak nie zrobie tych badan to nigdy nie bede mogla zajsc w ciaze a jak zajde ..jak wpadne... mam prawie 32 lata wiec wiele lat plodnosci przedemna jak nie poznam przyczyny to poronie i kolejny raz jeslibym kiedykolwiek wpadla!! badania najwazniejsze
czekanie jest bo i tak do polowy maja nie moge sie starac :)

Do góry