reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Strawbelka miałas robiona chlamydie. Ja miałam chlamydi i czasami takie zrosty w jajowodach robią się od tego. Miałam jeden jajowód nie drożny. Wyleczylam chlamydi, zrobili mi hsg a nie sono hsg i udroznili. Do tej pory cały czas mam oba drozne. Dwa razy sprawdzali podczas laparoskopii. Tak tylko podpowiadam. Czasami jak ktoś dobrze zrobi hsg i z kontrastem to się udaje. Nacierpialam się jak cholera , ale było warto.

reklama
strawbelka susana ma racje ale mialas nosa a tak to bys w nieskonczonosc czekala az jakis lekarz na to wpadnie. A powiedz mi bo ja sie malo znam na tym ..dlaczego nie da sie przetkać ? co powiedzieli?
strawbelka ty po prostu czekasz na mnie z ciaza:)w sumie to nie wiem ile na in vitro sie czeka..ale nie ma innego sposobu?

Strawbelka, co za pech :( no ale lepiej wiedziec...
Martaha, trzymam kciuki za betke, plamienia to nie wyrok.
Fondie, po drugim bylo 17, od tego czasu nie badalam. Za soba mamy 4 cykle.

Nafoczka, pokaż brzusio! I jeszcze mam pytanie do Ciebie ;-), masz już zgodę od gina na przytulanki?
I tak zmieniając temat patrzę na nasze suwaczki, połowa prawie za nami !!!!!!!! :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Strawbelka, jaki plan teraz? Co mówią lekarze? Można to jakoś operacyjnie przetkać?

Kwiatuszekk, ja nie wiem, bo nie brałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Strawbelka posłuchaj co mówi Aga707 to mądra babka ;D Nie rzucaj sie od razu na in vitro tylko poszukaj jeszcze tej drogi . Warto spróbować :)

Do góry