reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Laski ,laski i te szczuplejsze i wysuszone i te krąglejsze i otyłe . Wszystkie laski więc...a ha do rzeczy. Dla tych co pytały o Nafoczkę. Wszystko jest Ok. Troszkę ma stresa o zdrowie malca, że może jednak będzie coś nie teges ,ale wiecie jak to przed samą końcówką na coś trzeba się stresować ,żeby skurcze wyszły ;) Można się o zdrowie malca pomodlić więc zachęcam.

Hej dziewczyny u mnie stracony juz 3 cykl:(
Ale się nie poddaje i walczę dalej o własne dziecko
Oby każda z nas na tym forum zaszła i urodziła zdrowe śliczne dziecko każdej to życzę z całego serca :-)
Miłego dnia wracam do pracy 3majcie sie tam :-)

Laski ,laski i te szczuplejsze i wysuszone i te krąglejsze i otyłe . Wszystkie laski więc...a ha do rzeczy. Dla tych co pytały o Nafoczkę. Wszystko jest Ok. Troszkę ma stresa o zdrowie malca, że może jednak będzie coś nie teges ,ale wiecie jak to przed samą końcówką na coś trzeba się stresować ,żeby skurcze wyszły ;) Można się o zdrowie malca pomodlić więc zachęcam.
Bea pozdrów ją tam od nas :)
Hej dziewczyny u mnie stracony juz 3 cykl:(
Ale się nie poddaje i walczę dalej o własne dziecko
Oby każda z nas na tym forum zaszła i urodziła zdrowe śliczne dziecko każdej to życzę z całego serca :-)
Miłego dnia wracam do pracy 3majcie sie tam :-)
Uuu...może kolejny będzie szczęśliwy [emoji256]

Witam i ja. Dzis mam wolne bo jadę na wizyte. Boje się jak fix... W tamtym tyg plamilam. Bety juz nie powtarzałam bo najzwyczajniej sie boje :hmm: prosze Was o kciuki i modlitwe!
Kitki przesyłka dotarła! Dziękuję!
Susana bardzo sie cieszę ze z dzidzia wszystko dobrze!
Pozdrawiam Wszystkie.
W miarę możliwości bede sie odzywać a jak nie to Beata jest na bieżąco :laugh2:

Dzień dobry,
wstawać śpiochy! [emoji1]

Buziaki dla Wszystkich [emoji8]

Melduję posłusznie, że wstałam dziś o 4ej...pies mnie obudził, bo jej się sr.....ć zachciało, nażarła się na noc (czasem bierze przykład ze swojej Pani :D ), to wytrzymać do rana nie mogła... :p:biggrin2:
Byłam wczoraj u swojego alergologa, bo mnie męczą jakieś świsty i źle mi się oddycha, no i niestety astma wróciła. Dostałam masę leków, ale od razu mi lepiej. Opiekuję się domem znajomych bo wyjechali na wakacje, więc do domu wróciłam po 21ej...i padłam na pysk. W dodatku Oliwia mi kaszle i smarcze, była ze mną u alergologa a ten do mnie " jaka matka taka córka", zapytał tylko o dwa szczegóły i powiedział, że na bank to roztocza...tak jak u mnie...bosko :-( :(
Coś czuję, że ten cykl czerwcowy będę musiała sobie odpuścić :frown: chociaż zobaczę co powie mój gin za tydzień.
Aaaa ten mój alergolog ma też specjalizację z transplantologii, mogłam go zapytać o encorton i te sprawy :-) :) ale ze mnie "duptas" (jak mówi mój 3 letni bratanek). :-) :)

No to buziaki dla Wszystkich na dobry dzień! :wink:

Ja również się witam, zza biureczka:)
Kwiatuszek, modlę:)
Nafoczka, trzymam kciuki za końcówkę:)
Wszystkie pozostałe dziewczynki-miłego dnia, udanych badań,itp:)

Witam się z rańca :)

nafoczka - trzymam nieustające kciuki za Was

Głowa mi pęka od rana :mad: czuje się jakby mi ktoś młotkiem po głowie walił przez całą noc :o

Tak jak pisze Asia, z wynikiem insuliny najlepiej do endokrynologa. Insulina to hormon, a lekarzem od hormonów jest endokrynolog [emoji6] Masz Słońce IO i to dosyć sporą, zobacz:
7a78d289a4717bc267cc087f2e945047.jpg

Widziałam ten kalkulator, tylko, że mam te wyniki w innych jednostkach niż są podane w kalkulatorze... Chyba czas uderzyć do endo...
Te jednostki się jakoś przelicza. Któraś z Was wie coś na ten temat??

reklama
Hej coś mi tu nie gra?! A gdzie zdjęcie ?? :D

Lami to teź pokciukam za Ciebie. Nie stresuj się biały test to nie wyrok śmierci. Więc jeśli będzie biały to a/ nie jesteś w ciąży b/ jesteś ,ale test jest za wcześnie c/zaczekasz na mnie :p
Beatka chyba z twojego testu wychodzi mi B :-D ,bo dziś 9 dpo (może za wcześnie) i czekam na Ciebie. Chociaż w cuda nie wierzę cień cienia powinien być :no2:
A kiedy testujesz?
Witam dziewczynki i dzięki za kciuki;)

Do góry