reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam Was Kochane [emoji4]

W wolnej chwili postaram się Was nadrobić...
Czy jest tutaj wśród nas fryzjerka? [emoji12] potrzebuję porady na priva, pilnie [emoji6]

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

reklama
U nas też pięknie podobno ostatni weekand .Mam wakacje dziś i jutro od sprzątania domu trzeba skorzystać z ostatnich promieni. Jutro uciekamy nad Wisłok na kajaki. Nafoczka gdybyś miała chęćddołączyć;-)

Czarna kiedy będziesz miała zabieg na endometrium wiesz juz cos na ten temat??

Strasznie malo nas tych bez pozytywnej bety.

Aga 707 odezwij się hak u Ciebie malas mieć szczepienia i?....?

Lumia a co u Ciebie?Już przekroczyłas próg z czworeczka z przodu?? To teraz zachodzisz i do przodu :-*

Arda a Tobie i twoich koniczynkach w avatarze też pamiętam.Idezwij się czasem.

Plastulinka pozdrawiam Mam nadzieje że u Ciebie zaczyna się już życie z górki i wszystkie przeszkody pokonalas.

Wczoraj miałam słabsza formę. Pobiegalam zrobilam ponad 8km i czulam się blogo. Dziś organizm oczyszczony umysł również .Słońce świeci burdel w domu ale życie nadal trwa i jest pięknie ;-*

Pozdrawiam moje skarbusie

U nas też pięknie podobno ostatni weekand .Mam wakacje dziś i jutro od sprzątania domu trzeba skorzystać z ostatnich promieni. Jutro uciekamy nad Wisłok na kajaki. Nafoczka gdybyś miała chęćddołączyć;-)

Czarna kiedy będziesz miała zabieg na endometrium wiesz juz cos na ten temat??

Strasznie malo nas tych bez pozytywnej bety.

Aga 707 odezwij się hak u Ciebie malas mieć szczepienia i?....?

Lumia a co u Ciebie?Już przekroczyłas próg z czworeczka z przodu?? To teraz zachodzisz i do przodu :-*

Arda a Tobie i twoich koniczynkach w avatarze też pamiętam.Idezwij się czasem.

Plastulinka pozdrawiam Mam nadzieje że u Ciebie zaczyna się już życie z górki i wszystkie przeszkody pokonalas.

Wczoraj miałam słabsza formę. Pobiegalam zrobilam ponad 8km i czulam się blogo. Dziś organizm oczyszczony umysł również .Słońce świeci burdel w domu ale życie nadal trwa i jest pięknie ;-*

Pozdrawiam moje skarbusie
U nas starania zawieszone do listopada albo grudnia, bo mam mega stres w pracy :) także ten...będziemy ostro działać od zimy :D

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Nooo wirtualne szkolenie. Bo ciezko w opisie zademonstrowac ;) Juz myslalam ze sama nagram instruktaz zanim to znalazlam.
W udo super
A ze u mnie ubfita ta czesc ciala to idzie jak w maslo ;)

Kwiatuszek i nie boj sie w te uda. Ja jak zobaczylam filmik to strasznie sie balam i nie moglam sie odwazyc zeby zrobic ten zastrzyk.
Jak zrobilam pierwszy to pukalam sie w glowe czemu wczesniej tam nie robilam[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Ja nie miałam odwagi robić w uda. Do końca ciąży robiłam w brzuch a właściwie to potem w tłuszczyk na boczkach.
Bea, Sus tak bardzo bym.chciala aby i u Was pojawiły się dwie kreski.
A ja się od kilku dni kiepsko się czuje, jestem zła, placzliwa, bolą mnie (.)(.) wszystko mnie wkurza. Chyba wraca moja płodność i zbliża się @. Ostatnią miałam rok temu, hi hi

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka

Hej
Ja nie miałam odwagi robić w uda. Do końca ciąży robiłam w brzuch a właściwie to potem w tłuszczyk na boczkach.
Bea, Sus tak bardzo bym.chciala aby i u Was pojawiły się dwie kreski.
A ja się od kilku dni kiepsko się czuje, jestem zła, placzliwa, bolą mnie (.)(.) wszystko mnie wkurza. Chyba wraca moja płodność i zbliża się @. Ostatnią miałam rok temu, hi hi

Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka
A no fakt ze rok małpy nie ma :D trzeba to uczcić ze staruszkiem :p

reklama
Witam .
Test dzisiaj negatywny, więc pewnie wczoraj był wadliwy. Chociaż dziś robiłam taki sam, tylko z innej partii 2 sztuki :/ przepraszam za zamieszanie ...idę gdzieś....

Do góry