reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Za waszą radą napisałam. Może komuś się przyda. W takich sytuacjach mogę krople do oczu na alergię i wapno. Napisała też: ewentualnie sterydy, ale mam nadzieję, że obejdzie się bez nich, bo tyle co je odstawiłam [emoji14] Może dlatego alergia mi się tak nasiliła. Trudno, będziemy siedzieć w domu jeszcze z miesiąc, aż przestaną trawy pylić, ale nawet okna nie da się otworzyć.
Kasiula na pewno możesz używać Xylorin Alergia. Tylko jego lepiej zapobiegawczo co 4-5h przed objawami :)
4c4269b602210b3693a41716ff46d3ac.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@Liluli ale stres. Tez mielismy pidobnie az ABS sie wlaczylo wiec wiem o czym piszesz. Trzymaj się kochana :*
@kas90 tez bym do gin napisala/zadzwoniła
@bea25ta wierzę że dopielas swego :D
@bertha jak się czujesz?

Dziewczynki brzuszki się będą zwalniać :D łapać :3
A tak zupełnie z ciekawości: wiadomo kto przejął nasze? [emoji12]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki @czarna_mala, jutro sobie kupię!
@Gabiś, a co u Was, mała korzysta z pogody?
@motylek1234 , @bentula, który to już u Was tydzień?
@susana, co tak ucichłaś, wszystko ok?
Pogoda u nas do tyłka....więc dziś tylko szybko na.kawę do.babci i tyle. Wieje jak w kieleckim...wczoraj wichura, wszystko zniszczone...i.ulewa. dziś tylko wiatr. Na szczęście Blanka.zdrowa. Zaczyna już gaworzyc po swojemu.

Pogoda u nas do tyłka....więc dziś tylko szybko na.kawę do.babci i tyle. Wieje jak w kieleckim...wczoraj wichura, wszystko zniszczone...i.ulewa. dziś tylko wiatr. Na szczęście Blanka.zdrowa. Zaczyna już gaworzyc po swojemu.

Mam się czuć obrażona? [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Dziewczyny jakie dawki bierzecie Luteiny? Mam tabletke 100mg i nie wiem czy brać jedną czy dwie na dzień? Dzìś najprawdopodobniej była owulacja.

reklama
Mam się czuć obrażona? [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Oł noł....

Jak Ci dam buziaka bedzie ok? [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

Do góry