reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czyli jak najlepiej układać do snu noworodka, a potem niemowlaczka? Na plecach? Kurcze myślałam, że na boczkach na początku. Do tego etapu w mojej szkole rodzenia jeszcze nie doszłam, może coś powiedzą :)

Napisz kochana koniecznie po wizycie:*

@Porzeczka1234, to Cię nastraszyła bydluniowa. Ja tak czasem mam akurat jak mamy gdzieś jechać i mówię M, że się nigdzie nie ruszę dopóki nie kopnie.

@agatush, odstawiłaś magnez? Moja siostra z Piotrusiem chodziła ponad tydzień dłużej, codziennie jeździła na ip, bo już chciała rodzić. Pomógł jej masaż szyjki macicy, po nim złapało ją w nocy. Ale to dopiero po 40 tyg. będziesz się głowić. Czasem dzidzi potrzebuje więcej czasu, pisałaś zresztą, ze Michasia z wymiarów to na 37 tc jest :*

@dżoł kochana, kibicujemy Ci:*

@magda1208, jak odpuszczasz cykl, to możesz nie brać encortonu, a metyle po prostu zmniejszyć. Ja po encortonie i duphastonie miałam pryszcze i to okropne.
Tak Kasiu odstawiłam :-* wiem wiem ;-) cierpliwość :-p bez paniki . Tyle mojego co sobie pogadam [emoji23][emoji23] moja przyjaciółka też urodziła tydzień po terminie ;-)
Jestem asystentką i donosicielką w 1 . @mickey* , @bertha Susana na razie nie odpisze nie ma czasu dochodzi do siebie po cc i cieszy się maleńką. Poczekajcie z gratulacjami niech sama Wam ją przedstawi. Teraz buźkę zamykam i kluczyk wyrzucam.
Ale fajnie. Dziękujemy donosicielce ;-) będziemy grzecznie czekać na wieści od Szczęśliwej Mamy :-) i pomyslec że termin miałyśmy taki sam gdyby ona nie miała planowanego CC :-)

Jej!!!! Susanka!!! Tak się cieszę :):) nie potrafię emocji powściągnąć i grzecznie czekać :) ja już mega gratuluje!!! I taki śliczny brzusio pożegnałas już :) trzymajcie się z księżniczka cieplutko!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja swoją córkę kladlam kładą na plecykach ,ale też i na boczkach, była uparta i cały czas chciała trzymać główkę w jedną stronę,chyba układała się jak w brzuchu ,a bałam sie ze zdeformuje się jej główka

Czy razem z luteina (jednak dupka już nie mam wystarczająco) mogę aplikować jednocześnie probiotyk dopochwowo?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@mickey* tylko genotyp aa jest nieprawidlowy pozostale sa ok. Czyli bx, bo ten maja najczesciej. Mysle ze dr P widzial dobre wyniki po accofilu i zaczyna go przypisywac bez wzgledy na genotyp. Choc to tylko moje przypuszczenie

@magda1208 nie do konca rozumiem pytanie. Powiem ci tak ja odsyawilam wszystko nawet metyle i teraz tez zbytnio ich nie biore. Moja watroba sobie z nimi nie radzi. A encorton mialam dopiero od testu

@bertha by uniknac zakazenia mozesz luteine aplikowac do odbytu. Rownie dobrze sie wchlania. U mnie dzialalo

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry