reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
agatush
Moderatorka
Tak Kasiu odstawiłam :-* wiem wiem ;-) cierpliwośćCzyli jak najlepiej układać do snu noworodka, a potem niemowlaczka? Na plecach? Kurcze myślałam, że na boczkach na początku. Do tego etapu w mojej szkole rodzenia jeszcze nie doszłam, może coś powiedzą
Napisz kochana koniecznie po wizycie:*
@Porzeczka1234, to Cię nastraszyła bydluniowa. Ja tak czasem mam akurat jak mamy gdzieś jechać i mówię M, że się nigdzie nie ruszę dopóki nie kopnie.
@agatush, odstawiłaś magnez? Moja siostra z Piotrusiem chodziła ponad tydzień dłużej, codziennie jeździła na ip, bo już chciała rodzić. Pomógł jej masaż szyjki macicy, po nim złapało ją w nocy. Ale to dopiero po 40 tyg. będziesz się głowić. Czasem dzidzi potrzebuje więcej czasu, pisałaś zresztą, ze Michasia z wymiarów to na 37 tc jest :*
@dżoł kochana, kibicujemy Ci:*
@magda1208, jak odpuszczasz cykl, to możesz nie brać encortonu, a metyle po prostu zmniejszyć. Ja po encortonie i duphastonie miałam pryszcze i to okropne.
bez paniki . Tyle mojego co sobie pogadam [emoji23][emoji23] moja przyjaciółka też urodziła tydzień po terminie ;-) Ale fajnie. Dziękujemy donosicielce ;-) będziemy grzecznie czekać na wieści od Szczęśliwej Mamy :-) i pomyslec że termin miałyśmy taki sam gdyby ona nie miała planowanego CC :-)
burczuś
Fanka BB :)
@susana :*:*:*
Witaj becia. A to nk w normie to jakie? I jaki poziom AKTYWNOŚCI NK?
@magda1208 też odstawilabym steryd. A do pytania o pekajace naczynka podpinam się:/
Witaj becia. A to nk w normie to jakie? I jaki poziom AKTYWNOŚCI NK?
@magda1208 też odstawilabym steryd. A do pytania o pekajace naczynka podpinam się:/
reklama
@mickey* tylko genotyp aa jest nieprawidlowy pozostale sa ok. Czyli bx, bo ten maja najczesciej. Mysle ze dr P widzial dobre wyniki po accofilu i zaczyna go przypisywac bez wzgledy na genotyp. Choc to tylko moje przypuszczenie
@magda1208 nie do konca rozumiem pytanie. Powiem ci tak ja odsyawilam wszystko nawet metyle i teraz tez zbytnio ich nie biore. Moja watroba sobie z nimi nie radzi. A encorton mialam dopiero od testu
@bertha by uniknac zakazenia mozesz luteine aplikowac do odbytu. Rownie dobrze sie wchlania. U mnie dzialalo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@magda1208 nie do konca rozumiem pytanie. Powiem ci tak ja odsyawilam wszystko nawet metyle i teraz tez zbytnio ich nie biore. Moja watroba sobie z nimi nie radzi. A encorton mialam dopiero od testu
@bertha by uniknac zakazenia mozesz luteine aplikowac do odbytu. Rownie dobrze sie wchlania. U mnie dzialalo
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: