edloteh
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 cudownie [emoji173]️ za malutką nieustająco &&

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Mickey ja pytałam o zagrożenia dla mojego zdrowia w przypadku szczepień z uwagi na historię rodzinną nowotworową. Immunolog potwierdził mi tylko tyle, że badań na temat wpływu szczepień krwinkami białymi na nasze zdrowie nie ma na chwilę obecną. Wiadomym jest natommiast jeśli chodzi o krwinki czerwone, że negatywnie mogą się odbić na zdrowiu. Reasumując bo nie wiem czy cokolwiek z tego zrozumiałaś podsumował, ze rozumie moje obawy. Ja mam NK bardzo wysokie poziom 21 i przy takim wyniku minimum to wlewy z inralipidu.Ana ujemne. Aktualnie jestem na etapie poszukiwań wlewów przez cewkę moczową bezpośrednio to daje podobno gwarancję wpływu na macicę (obniżenie NK) + wlewy bezpośrednio do żyły. Dziewczyny miałyście może wlewy w Salve albo Gamecie w Łodzi? Możecie polecić lekarza gina, który przepisze mi te wlewy przez cewkę bo od Paśnika receptę dostanę tylko na te z żyły. Ach to trudne decyzje bo gdybym miała gwarancję ze szczepienia pomogą to bym ryzykowała ale wiadomo gwarancji nie ma.@Porzeczka1234 jest lepiej to najważniejsze, ale jestem przekonana, że jutro już będziesz do nas pisać z drogi do domu
@czarna_mala co u Ciebie?
dziewczyny a słyszałyście o jakichś przypadkach gdzie kobieta się szczepiła i pogorszył się jej stan zdrowia?czym mogą grozić szczepienia ? jeśli np są w rodzinie choroby ciężkie w rodzinie np RZS i ma się dodatnie Ana? słyszął ktoś coś?
@magda1208 ?