reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kitki alez sliczne dzieciatka[emoji7]i widac ,ze zdrowe nawet na mm[emoji5][emoji5][emoji5]

@matulkaa swietne wiadmosci[emoji4]na zdjeciu faktycznie maly kosmitek/kosmitka[emoji4]
Sprobuj moze jakis cieply oklad,banan podobno pomaga na bol glowy,ja jem jednego dziennie i mnie nie boli,a czy to ich zasluga to nie wiadomo[emoji4]
Ostatecznie jak boli mocno i juz kilka dni to wez paracetamol,podobno jak Ciebie tak dlugo boli glowa to jest to gorsze dla dzidzi niz ta tabletka.

@marzycielka81 dobrze,ze idzie na badanie,faceci czesto probuja sie wykrecic:/

@nafoczka nie zapracuj sie nam hehe[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja robilam w Volumedzie. Dzwonisz tam, mowisz ze masz skierowanie, ktory tydz i one wyliczają na kiedy usg. Mozesz zapytac czy jest miejsce do takiego a takiego lekarza (ja akurat nie wybierałam konkretnego). @Destino wybierała. Ja mialam monitor przed sobą caly czas i dr pokazywala mi, a maz patrzyl na monitor lekarza. Dokumentację i zdj dostajesz od razu po wizycie.
@nafoczka, ulala, Warszawa :D

@Kitki, @bea25ta, dzięki. Przynajmniej się czegoś dowiedziałam :) bo u mnie w rodzinie to nikt nie kp praktycznie.
Kitki, a gdzie się tak pięknie opalili :D?

@Porzeczka1234, w domku juz?

Witam się z rana wyspana

Oj kochana @kas90 w domu wyspałam się jak wariat dawno tak nie pospałam a mąż jeszcze śpi taki był biedny bo zestresowany i wczoraj jak przyjechała to też widziałam, że nie spał zbyt wiele. Dziś coś dobrego mu ugotuje za to. Mała od rana kopie dostała już szklankę mleka ❤

@matulkaa sliczności serce bije a to najważniejsze zmierzycie maleństwo na połówkowym

@marzycielka81 dobrze że wypchałaś męża tak trzymać bedzie dobrze chodź pewnie jak to chłop spanikowany

@bea25ta mleczko do zlewu :p:p jak się czujesz???

@pixi.nova ja myślę, ze na nastepnym usg może już być małe dixi.

@Destino byłaś na usg połówkowym?? Jak małe ?

@dżoł kochana co lekarz na twoje jajowody przepraszam pewnie pisałaś ale gdzieś mi umknęło jak w tym cyklu działacie. Bardzo mocno trzymam kciuki

Kochane dziękuję wam jeszcze raz wszystkim za wsparcie i modlitwę co do wagi bydluniowej bardzo nam to pomogło .

Mmmm jakie masz pasjonujące zajęcie na wieczory Biedactwo :-( delegacja posiadasz - a jak Twoi Panowie to zniosą? Całujemy, postaramy się dac fory i cały czas ciepło o Tobie myślimy :-)
Dziękuję Kochana, ja o was też ♡panią premier, zapytam czy ja dobra zmiana nic nie kosztuje bo ja końca biurokracji nie widzę a potem wezmę młotek i pukne :D
Chłopaki radzą, na szczęście M dużo mi pomaga i się nimi zajmuje bo do polowy września ma urlop. Juz czasami przychodzi niania do Wikusia pod okiem taty, a i on był u miej w domu. Mój starszy to nawet chciał tam nocować bo "zone" rok starsza sobie u niani znalazł i wolał mnie "babciu Asiu" aaaa :D
We wtorek Wikus idzie na dzienny pobyt do szpitala na profilaktyczne badania ale to też z tata bo mamusia się szkoli w zakładaniu fundacji ( i może to będzie ta dobra zmisna) a jak zdążę to chce się jeszcze spotkać z nasz admin :)
w każdym razie myślami jestem z wami i czynami tez :D

@nafoczka ambitna jesteś to ja się pytam skąd te siły??

@Porzeczka1234 jakbym znała siłe mleka i ilosć jaka pójdzie w zlew to kompała bym się w nim hehe biedne dziecko dostawało takie strzały z cyca że hehe. Kochana kiedy leżę czuję się dobrze w innym wypadku zaraz mnie boli tu gdzie zwykle ,ale już się tak nie martwię . Wiem że tak musi być .

@matulkaa ja miałam często bez ciąży bóle głowy na zmiany pogody, jak nie piłam wody lub jak nie miałam dostępu do kofeiny. W ciąży się nasiliło, pamiętam jak codziennie mnie bolała. Weź tabletkę ja brałam apap i pomagało mi gin mówił że gorsze to ciśnienie z bólu dla dziecka niż tabletka.Nie powiem Ci kiedy przeszło ale przeszło to najważniejsze. Pilnuj wody ja byłam w tej komfortowej sytuacji ze strasznie pić mi się chcialo. Aa pytałam o bóle to ze zmiany cisnienia krwi więc dla niektórych też normalny objaw ciąży.

Dzień dobry wszystkim :)

@pixi.nova jest pęcherzyk i czekamy na serdusio :*
@marshia ja idę w poniedziałek oglądać to będzie 10dc , pierwsza wizyta na nfz także nawet jak a szybko to na niczym nie strace . Nie mam pojęcia ile czego tam powinno być , ale jak mi lekarz powie , to przyjdę z poradą do Was :) a Ty działaj pęcherzyki są także może się uda tym razem :) &&&
@7Martynka88 testujesz za tydzień ? :)
@dżoł ja jak biorę leki to nic nie piję... ale ja biore tez steryd i się boję
@Kitki śliczne dzieciaczki :)
@matulkaa ...i wszystko pięknie :*
@marzycielka81 u mnie cykl 36dni , @ przyszła w 37dc ;/ ale przyszła i już poszła :p a jak Ty się masz? Dobrze , ze M idzie sie pobadac , bedziecie mieć pewnosć jak z jego strony . Ja mojemu zamówiłam witaminki mimo , że ma super wyniki . Ostatnio na innym wątku koleżanka wyskoczyła z takim pomysłem i skorzystałam . Mój M jest ostatnie strasznie zapracowany , mało sypia i ciągle go nie ma . Pomyślałam ,że takie mu nie zaszkodzą a żołnierzyki będą jeszcze bardziej strong :)
@nafoczka Ty to tylko ta biurokracja i biurokracja :D zasypują Cie tymi papierami :p biedna :*

A u mnie dzisiaj pochmurno i chłodno ;/ pewnie będzie padać ;/ idę zaraz do M do domku posprzątam sobie co nieco :)
Miłego dzionka :**

@bea25ta, @Funia90 dzięki za rady odnośnie bólu. Pytałam o to wczoraj moją doktor i niestety stwierdziła, że to normalne i może się pojawiać. I tak jak radzicie też poleciła paracetamol, ale uwaga mówiła, że jak boli nie bawić się w jedną tabletkę, bo na pewno nie pomoże, a wziąć od razu trzy [emoji44] a wogóle to dzienna bezpieczna dawka to 8. Szok. Faktycznie lepiej dla dzidzi wziąć np. Apap niż się męczyć.
@kas90 dziękuję [emoji8] na ciebie zawsze można liczyć. Właśnie o ten dodatkowy monitor mi chodziło [emoji3] dzwonię w poniedziałek.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 a co konkretnie kupiłaś mężowi? Mój pracuje 15-18h na dobę, spi po 5 godzin, stres. 40 lat. 1,5 roku temu w badaniu było ok, Ale wiadomo ile się może zmienić przez ten czas. Nic nue jest dane Taz na zawsze, jak nasze jajka zresztą tez. Rezerwa się w końcu kiedyś wyczerpie

@marshia rozumiem...to prawda nie tylko nam ubywa ;/ mój skończył 28lat , badania robił w maju jakoś także nie martwię się jeszcze o to , że coś nie halo . Po prostu chciałam go trochę podfaszerować tak na zaś :D wiesz teraz od rana do wieczora w pracy później u nas wykończeniówke robi i przychodzi po 22 i rano 5 30 wstaje i tyle go widze ;/ będzie brał nie zaszkodzi jeszcze orzeszki kupie i bedzie :) kupiłam witaminy " parenton "

@matulkaa super że z dzidzia wszystko ok
@Porzeczka1234 cieszę się że już jesteś w domku
@magda1208 ja się jutro wybieram do szpitala na histero do Lodzi
A w środę pierwsze szczepienie.
Co do doktora masz rację trudno o coś zapytać ja wyszłam z założenia że trzeba mu zaufać bo pomysłu ba innego lekarza nie mam a po swojemu sprawdzać pewne rzeczy

Dziewczyny mam pytanie czy są jakieś specjalne zalecenia po szczepieniach? Typu nie wolno brać jakichś leków np przeciwbólowych
A jak jest z alkoholem?

Wszystkim staraczki nieustannie kibicuje a brzuchatkom życzę spokojnych ciąż i szczęśliwego rozwiazania

reklama
@roxie123 dziekuje dobrze. Stracilam wiare w to, ze kiedykolwiek sie uda. Co to za witaminki. Adrian zamiast wrocic do przedszkola chyba zostanie w domu bo jest chory.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry