reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny zrobiłam test sikany. Chciałam zobaczyć te 2 kreski...... skoro w piątek było bety 14, to dziś powinno być dużo więcej niż 25 przecież..... a jest biało. Test bobo żółty (powyżej 25 jednostek). Tzn jest cień cienia....... ale taki, ze go prawie nie widać :( a sporo bety powinno być więcej, to i kreska powinna być widoczna :(
Jadę na betę, ale się nie łudzę chyba w tej sytuacji?

Po co sikalas ? [emoji48] te testy sa o kant d, jedz na bete, ja oddalam dzis znowu mocz do badania ale bety nie robilam.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

IMG_3179.JPG
Bo głupia jestem.....
Tak wyglada :(

Załączniki

• IMG_3179.JPG
    IMG_3179.JPG
    645,4 KB · Wyświetleń: 1 520
@bobasek1990 dziękuję [emoji4]

@marshia wiesz jak to z tymi testami... są przypadki ze kobiety mają bety wysokie a test ledwo coś widać... spokojnie zobacz przyrost najpierw ;* kreska jest widac ja golym okiem a mi się wydaje ze sciemnieje dopiero , bo to pierwsze dni są &&&

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia Milewicz w ogole zabrania sikac na testy. Jego tylko beta interesuje. Wystarczy ze mocz rozcienczony i slabo bedzie widac. Stezenie beta hcg we krwi z reguly wieksze niz w moczu.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zrobiłam test sikany. Chciałam zobaczyć te 2 kreski...... skoro w piątek było bety 14, to dziś powinno być dużo więcej niż 25 przecież..... a jest biało. Test bobo żółty (powyżej 25 jednostek). Tzn jest cień cienia....... ale taki, ze go prawie nie widać :( a sporo bety powinno być więcej, to i kreska powinna być widoczna :(
Jadę na betę, ale się nie łudzę chyba w tej sytuacji?
Marshia zrób bete i sie nie denerwuj, testy odpuść. Ja zrobilam tylko blady a potem juz tylko z krwi, a twój jest całkiem ok :)

reklama
Witam dziewczyny mała kopie od rana słońce świeci więc mam nie co bardziej optymistyczne spojrzenia na życie. Dziś zamawiam pościel rożki ochroniacze itd.i te rzeczy do torby.

@marshia ja używam bobo test żółty i twoja kreska jest piekna mi przy becie 33 wyszedł taki cień wstawiam dla porównania jest dobrze.

@dżoł jak sytuacja?

Załączniki

• IMG_20170918_081827.jpg
    IMG_20170918_081827.jpg
    217,6 KB · Wyświetleń: 139
Do góry