reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Jezu to jiz?!!! @Porzeczka1234 co za emocje. Jeju juz widze ten doping i endorfiny w rodzinie. Radze Ci zadzwon i dopytaj w szpitalu co maja dla dziecka czy ci to potrzeba. Mozesz tez np popakowac w woreczki na wjscie dla siebie co potrzebujesz, woreczek dla malutkiej na wyjscie i woreczek z ciuszkami ktore jesli beda potrzebne do ubierania malej w razie wu jakby ciuchow dla niej szpitalu nie mieli.

@ovli22 widzisz porzeczka zapomniala o Tobie a ja nie
Haha dopisałam :p . Oj prawie już jutro pojadę na ktg to zapytam no zwariowałam na maxa ale właśnie dla małej dałam w woreczek i dla siebie tez ale chyba najlepiej zapytać bo co szpital to inaczej. A ty kochana kiedy? Też będziesz miała cc?

reklama
Kurcze,a ja myślałam,że ten koenzym to do dodatniego testu :( u mnie dziś 19dc i brałam do tej pory,mam nadzieję,że jak coś to nie zaszkodziłam.. gdzieś kiedyś przeczytałam,że koenzym odstawiamy w ciąży,więc brałam i po owulce :( wiesiołek odstawiłam,poprawy śluzu nie zauważyłam,dalej go nie było- w formie białka kurzego. Wspomagamy się żelem conceive plus. Polecam.
@Beciiia-87 , mi wyjdą dwa zastrzyki do testu,bo zaczęłam w 17dc,potem wychodzi 22dc i 27,kiedy już będę wiedziała czy kontynuować. Strasznie drogi ten lek..jeden zastrzyk wychodzi 70zł,ale czego się nie robi..ja byłam po nim okropnie "połamana",ale trwało to tylko pół dnia :)
Mam nadzieję,że zaskoczy szybko.

Ilis, ja nie wiem czy ten koenzym trzeba oddsawiac po owu. Ja czytałam raz tak raz siak.. wydaje mi się ze można brać po owu, wiec ja różnie brałam.. nic się nie martw. :)

@Porzeczka1234 to już naprawdę ostatnia prosta [emoji8] czekamy na Zosieńkę [emoji7] piękny pokoik
@bertha kciuki zacisnięte, czekamy wszystkie z tobą na cień cienia
@Destino trzymaj się, jeszcze tylko troszkę zostało
@Funia90 oby Sydor cię uspokoił i wszystko rzetelnie wytłumaczył
@Ilis91 one i tak potaniały. Jak ja zaczynałam pół roku temu za pierwsze opakowanie accofilu zapłaciłam 396 zł a nie 334 [emoji26] co nie zmienia faktu, że to dość drogi lek. Nie było szans na receptę z refundacją [emoji26]
@kas90 jak ja Ci zazdroszczę, że masz już Asieńkę w domu. Nie daj wejść sobie gościom na głowę [emoji4] to wy teraz jesteście najważniejsze. A powiedz jakich rzeczy wymagają dla dziecka podczas pobytu na Kopernika? Wszystko swoje, czy najpierw rzeczy szpitalne itd.
@iveo przykro mi że hamowanie spadło [emoji26]
@Beciiia87 ja brałam do 12 tc

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa , co ile chodzisz na wizyty do dr Rajtar?
Teraz co 4 tygodnie. Na początku co 2, ale to wyraźnie na moją prośbę. Bardzo schizowałam czy serduszko jeszcze bije + do 12 tygodnia wizyty u Przybycienia. Wychodziło, że wizyty miałam prawie co tydzień [emoji4]

@Ilis91 my wszystkie wydamy ostatni grosz w walce o swoje szczęście

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze,a ja myślałam,że ten koenzym to do dodatniego testu :( u mnie dziś 19dc i brałam do tej pory,mam nadzieję,że jak coś to nie zaszkodziłam.. gdzieś kiedyś przeczytałam,że koenzym odstawiamy w ciąży,więc brałam i po owulce :( wiesiołek odstawiłam,poprawy śluzu nie zauważyłam,dalej go nie było- w formie białka kurzego. Wspomagamy się żelem conceive plus. Polecam.
@Beciiia-87 , mi wyjdą dwa zastrzyki do testu,bo zaczęłam w 17dc,potem wychodzi 22dc i 27,kiedy już będę wiedziała czy kontynuować. Strasznie drogi ten lek..jeden zastrzyk wychodzi 70zł,ale czego się nie robi..ja byłam po nim okropnie "połamana",ale trwało to tylko pół dnia :)
Mam nadzieję,że zaskoczy szybko.

Nooo to ja mam dłuższe cykle bo 36 dni dlatego wyjdzie mi więcej zastrzyków.
Tez tyle placilam co Ty :( 351zl..
Byle pomogły...
Liczę na cud..

Cześć kobitki :* jutro bede mieć czas aby Was poczytać i odpisac [emoji4]
Dzisiaj pisze tylko z lekkim przerażeniem bo jutro zaczynam brać Clo ...wyczytalam ze po nim jest duże ryzyko cp :/ no i na ulotce straszne skutki uboczne wypisują, a szukalam o jakiej porze to brac bo nie wiem ...jak ulotek nie czytam tak mi gały wyszły na wierzch i wołam o pomoc czy to tylko tak strasznie piszą czy tak jest... ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kobitki :* jutro bede mieć czas aby Was poczytać i odpisac [emoji4]
Dzisiaj pisze tylko z lekkim przerażeniem bo jutro zaczynam brać Clo ...wyczytalam ze po nim jest duże ryzyko cp :/ no i na ulotce straszne skutki uboczne wypisują, a szukalam o jakiej porze to brac bo nie wiem ...jak ulotek nie czytam tak mi gały wyszły na wierzch i wołam o pomoc czy to tylko tak strasznie piszą czy tak jest... ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Bierz i nie czytaj [emoji8] wiesz jaką litanię ma Encorton? [emoji23] strach toto brać, żeby nie świecić [emoji6] powodzenia [emoji110][emoji110]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@Porzeczka1234 mi sie wydaej ,ze rzeczy na wyjscie lepiej przygotowac do torby i niech Maz przywiezie w dniu wyjscia ,bo i tak bedziesz miala duzo rzeczy i bez sensu sie o to wszytsko potykac[emoji4]
Ja to chyba do mojej wczasowej walizki na kolkach sie spakuje,mam nadzieje,ze mnie nje wysmieja heheh

@mickey* niestety nie wiem jak z tym tsh:/
Ja przed ciza milam idealne 1-1,3 a w ciazy zaczelo spdac ale zatrzymalo sie na poziomie ok0,6 .

@matulkaa a Wy jak sie czujecie[emoji5]?
Myslisz juz o imionach dla malutkiej?

@llis91 ja juz dawno stwierdzilam ,ze jak ktos ma takie problemy jak my i nie ma pieniedzy to jest w kropce,a wiesz nawet nie kazdy moze dostac kredyt na ewentualne leczenie:/

@roxie123 mowilam Ci nie czytaj ulotek[emoji23]
Dziewczyny biora,nie waz sie nawet myslec o ciazy pozamacicznej bo lepetek Ci urwe[emoji5]

Jakby ktos pytal to tak spac nie moge haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry