reklama
U
użytkownik m
Gość
a o co chodzi z koenzymem dlaczego tylko do owu go amciamyJa koenzym brałam tez do owu, ale przed in vitro starałam się non stop brać żeby te 3 miechy podrasować dobrze komórki. Jeśli masz teraz pauzę w staraniach to bierz non stop.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Maciejka78
Fanka BB :)
@marshia duzo zdrowka dla Mamy Kochana
@czarna_mala tez jestem w szoku jesli chodzi o Genos w Lodzi u nas bezproblemowo i szybko na nfz poszlo
@zosiak witaj
@Destino to odpoczywaj spokojnie Kochana i Tobie @nafoczus odpoczynek by sie przydal bo wiecie zdrowe Babeczki musicie byc macie dla kogo!
@kas90 slicznosci Asienka a Mezus super na 5
@iveo kurcze no dziwne z tym mlr przytulam Cie ...
@Porzeczka1234 normalnie krzycze TAK dla Zosienki!!! uwielbiam to imie i mam cioteczke o cudownym sercu o takim imieniu
@czarna_mala tez jestem w szoku jesli chodzi o Genos w Lodzi u nas bezproblemowo i szybko na nfz poszlo
@zosiak witaj
@Destino to odpoczywaj spokojnie Kochana i Tobie @nafoczus odpoczynek by sie przydal bo wiecie zdrowe Babeczki musicie byc macie dla kogo!
@kas90 slicznosci Asienka a Mezus super na 5
@iveo kurcze no dziwne z tym mlr przytulam Cie ...
@Porzeczka1234 normalnie krzycze TAK dla Zosienki!!! uwielbiam to imie i mam cioteczke o cudownym sercu o takim imieniu
bertha
a o co chodzi z koenzymem dlaczego tylko do owu go amciamy![]()
Nie wiem [emoji23] tak wyczytałam kiedyś i się stosowałam. Ale zawsze się zastanawiałam dlaczego tak..
agatush
Moderatorka
Kasiu cudo!!! Słodka Maleńka Kryszynka :-)CZesc!
Jest srodek nocy, mała zasnęla a ja w koncu was doczytalam hehe.
@bertha, czekamy z tobą
@roxie123, fajnie ze juz macie wiecej czasu z M.
@Funia90, łał, swietnie ze masz te wizyte. Przynajmnuej sie dowiesz konkretow
@nafoczka, @burczuś dzięki za rady :*
@Porzeczkka1234, zobaczysz wszystko pojdzie dobrze, niedlugo jeden z najszczesliwsxych dni w twoim zyciu!!!
KTora testuje???
Jesli chodzi o nasze spanie, to w nocy wybudzam ją co 2-3 godziny na zmianę pampersa i karmienie. Jest na razie bardzo grzeczna, tylko czasem nie wiem czemu nie moze złapac sutka i koszmarna awantura wtedy, ja cala zgrzana ona tez i plakac mi sie wtedy chce z bezradnosci. Na szczescie M ma wolne i w takich sytuacjach stawia nas obie do pionuDostalam od niego sliczny lancuszek, kwiaty i liscik jak wrocilysmy do domu! W ogole to ani ja ani on nie mielismy swiafomosci, ze moge byc taka dzielna jak w domu narzekam z byle powodu haha.
Dziewczyny, odkad mala zlapala cyca brzucha prawie nie widać a na plusie zostalo tylko 5 kgtylko strasznie blada jestem.
W koncu wystroilam ją i cyknęlam foto![]()
@kas90 piekna gwiazda ja tez spać nie mogę chodzę to do łazienki i tak w koło maciejów. Mąż lekko chrapie a ja bym sobie pogadała no ale same wiecie nie ma z kim haha. Kasiu może żelazo zacznij brać może dlatego jesteś blada bo Ci go brak albo po prostu jesteś zmęczony co do cierpliwość mama się denerwuje to i dziecko nerwowe ale u mnie to teoria póki co. Ucaluj Asiulkę od cioci Ani. Kasiu ale prezencioch miło z jego strony
@Marthi wystawa wydaje się ciekawa chyba bym poszła ale nie wiem czy mogłaby tak się przyglądać tym zarodką.
@Ilis91 oj kochana no blisko. Wiesz tu z imieniem jest lekki problem ale chyba na 90'% bedzie Zosia. Mąż chciałby Anie junior haha ale ja się nie zgadzam ale to on pojedzie zarejestrować małą to kto wie mnie juz wszystko mi jedno najwyżej go uduszę haha.
@iveo brzuszek będzie czekał przykro mi kochana ściskam Cię
@Funia90 ja tez byłam u Sydora tylko ja nie chciałam leczyć się u Paśnika to zrezygnowałam z niego bo on wysyła na szczepienia do Łodzi właśnie do Paśnika. Dla mnie no może być ja w sumie mam podejście do lekarza , że ma mi pomóc być konkretny a nie miły. Tak on specjalizuje się w trombogili myślę , że Cię uspokoi.
@Destino odpoczywajcie i nie zapominaj o nas
Chyba pójdę coś zjeść kończąc wywód![]()
Porzeczko moja Michalina ma na drugie Zosia :-) bardzo lubię to imię :-)
Porzeczka1234
@marshia zacznę od Ciebie kochana ❤nikomu nie dziękuję bo się boję jak to ja
zniosę wszystko dla tej kruszki w brzuszku nie boję się nawet cc bo to takie nierealne dla mnie jeszcze na tą chwilę chodź to lada dzień. Kochana z całego serca życzę Ci aby i tobie i zresztą kazdej z nas tu na forum się udało aby każda zakosztowała tego smaku macierzyństwa. Jeśli chodzi o Paśnika ja nie poszłam do niego bo chciałam szczepienia encorton i heparynkę a on rzadko to łączy a ja już nie miałam siły eksperymentować i znalazłam to forum w zeszłym roku było tu dużo dziewczyn które leczyly się u Maliny i za ich poradą wybrałam Malinę.
@Ilis91 ja nie wiem czemu Sydor wysyła do Paśnika na szczepienia może to jakiś niepisany układ wiesz jak jest moze dzielą się jakoś hajsem jeśli chodzi o Malinę czy Sache nawet o nich nie wspomina a przecież do Sachy ma rzut beretem bo Kraków.
@kas90 dobrze , że mąż potrafi swoje dziewczyny do pionu ustawić
bo my takie panikary chcemy żeby wszystko już teraz nam wychodziło
@mała79 na nazie u nas spokojnie myślę co jeszcze zrobić co spakować pewnie jutro zacznie się panika bo dziś ostatni fraxi
i troszkę się boję.
@mickey* ❤ zawsze dobre słowo w moim kierunku
@bea25ta kochana Ty moja cc w piątek 3 listopada dokładnie skończony 38 tydzień i zacznę 39 tydzień.
@marzycielka81 chyba dam radę
@Maciejka78 dziś nawet bylam u siostry na obiedzie i było mini glosowanie Michalina @agatush czy właśnie Zosia ale widzę , że mąż za Zosia moja mama mnie zdziwiła bo ona taka zawsze wyluzowana nie wtracająca sie i mówi , że ona chce Misię hahaha pomyślałam szalona babcia
taka była wyluzowana ale nie jeśli chodzi o wnuczkę haha. Podobno jak się zobaczy dziecko to się imię dopasuje ale chyba jednak Zosieńka
Dziewczyny miło , że pokoik się podoba. Jeśli chodzi o koenzym nie wypowiem się bo go nie brałam. Opuszczać forum nie zamierzam będę czytać na spiocha muszę doczekać rozwiazań kilkunastu ciąż trwających obecnie i nowych które w niedługim czasie się zaczną i ich rozwiązań chociaż by @marshia @ovli22 @iveo @magda1208 @mała79 @Czajak @roxie123 @mickey* @burczuś @czarna_mala @Marthi @pixi.nova @Ilis91 @dżołUSER=120866] @Beciiia-87 @anetkruczek USER=120866]@marzycielka81[/USER][/USER] i wszystkich staraczek które nie wymieniłam pamięć to mam ale nie do tego co trzeba
także mam nadzieję że żadna nie poczuje się pominieta.... Zresztą przywiązałam się do Was!!!
A teraz z innej beczki dziewczyny które już urodziły czy brać od razu rzeczy na wyjście ze sobą czy zostawić aby mąż przywiózł? Drugie pytanie czy brałyscie spiochy i rożek itd do szpitala jedni mówią ,że trzeba drudzy ,że nie jestem glupia już spakowałam ale..... Dziś tel dzwoni kuzynki ciotki itd bo pewnie do ojca dzwonili i już powiedział , że w piątek cc każdy bał się wcześniej dzwonić teraz daja znać , że sa z nami miło. Okazauje się , że połowa moich kuzynek i koleżanek miało cc mhh ciekawe nawet nie wiedziałam
Kochane miłego wieczoru
@Ilis91 ja nie wiem czemu Sydor wysyła do Paśnika na szczepienia może to jakiś niepisany układ wiesz jak jest moze dzielą się jakoś hajsem jeśli chodzi o Malinę czy Sache nawet o nich nie wspomina a przecież do Sachy ma rzut beretem bo Kraków.
@kas90 dobrze , że mąż potrafi swoje dziewczyny do pionu ustawić
@mała79 na nazie u nas spokojnie myślę co jeszcze zrobić co spakować pewnie jutro zacznie się panika bo dziś ostatni fraxi
@mickey* ❤ zawsze dobre słowo w moim kierunku
@bea25ta kochana Ty moja cc w piątek 3 listopada dokładnie skończony 38 tydzień i zacznę 39 tydzień.
@Maciejka78 dziś nawet bylam u siostry na obiedzie i było mini glosowanie Michalina @agatush czy właśnie Zosia ale widzę , że mąż za Zosia moja mama mnie zdziwiła bo ona taka zawsze wyluzowana nie wtracająca sie i mówi , że ona chce Misię hahaha pomyślałam szalona babcia
Dziewczyny miło , że pokoik się podoba. Jeśli chodzi o koenzym nie wypowiem się bo go nie brałam. Opuszczać forum nie zamierzam będę czytać na spiocha muszę doczekać rozwiazań kilkunastu ciąż trwających obecnie i nowych które w niedługim czasie się zaczną i ich rozwiązań chociaż by @marshia @ovli22 @iveo @magda1208 @mała79 @Czajak @roxie123 @mickey* @burczuś @czarna_mala @Marthi @pixi.nova @Ilis91 @dżołUSER=120866] @Beciiia-87 @anetkruczek USER=120866]@marzycielka81[/USER][/USER] i wszystkich staraczek które nie wymieniłam pamięć to mam ale nie do tego co trzeba
A teraz z innej beczki dziewczyny które już urodziły czy brać od razu rzeczy na wyjście ze sobą czy zostawić aby mąż przywiózł? Drugie pytanie czy brałyscie spiochy i rożek itd do szpitala jedni mówią ,że trzeba drudzy ,że nie jestem glupia już spakowałam ale..... Dziś tel dzwoni kuzynki ciotki itd bo pewnie do ojca dzwonili i już powiedział , że w piątek cc każdy bał się wcześniej dzwonić teraz daja znać , że sa z nami miło. Okazauje się , że połowa moich kuzynek i koleżanek miało cc mhh ciekawe nawet nie wiedziałam
Kochane miłego wieczoru
Ostatnia edycja:
agatush
Moderatorka
Porzeczko ja naszykowalam rzeczy dla siebie i mojej na wyjście i przywiózł mąż w dniu wpisu :-* a jeśli chodzi o rzeczy dla Małej - ja miałam swoje - śpiochy, pajace, bodziaki i rożek :-*@marshia zacznę od Ciebie kochana [emoji173]nikomu nie dziękuję bo się boję jak to ja [emoji14] zniosę wszystko dla tej kruszki w brzuszku nie boję się nawet cc bo to takie nierealne dla mnie jeszcze na tą chwilę chodź to lada dzień. Kochana z całego serca życzę Ci aby i tobie i zresztą kazdej z nas tu na forum się udało aby każda zakosztowała tego smaku macierzyństwa. Jeśli chodzi o Paśnika ja nie poszłam do niego bo chciałam szczepienia encorton i heparynkę a on rzadko to łączy a ja już nie miałam siły eksperymentować i znalazłam to forum w zeszłym roku było tu dużo dziewczyn które leczyly się u Maliny i za ich poradą wybrałam Malinę.
@kas90 dobrze , że mąż potrafi swoje dziewczyny do pionu ustawićbo my takie panikary chcemy żeby wszystko już teraz nam wychodziło
@mała79 na nazie u nas spokojnie myślę co jeszcze zrobić co spakować pewnie jutro zacznie się panika bo dziś ostatni fraxii troszkę się boję.
@mickey* [emoji173] zawsze dobre słowo w moim kierunku
@Maciejka78 dziś nawet bylam u siostry na obiedzie i było mini glosowanie Michalina @agatush czy właśnie Zosia ale widzę , że mąż za Zosia moja mama mnie zdziwiła bo ona taka zawsze wyluzowana nie wtracająca sie i mówi , że ona chce Misię hahaha pomyślałam szalona babciataka była wyluzowana ale nie jeśli chodzi o wnuczkę haha. Podobno jak się zobaczy dziecko to się imię dopasuje ale chyba jednak Zosieńka
Dziewczyny miło , że pokoik się podoba. Jeśli chodzi o koenzym nie wypowiem się bo go nie brałam. Opuszczać forum nie zamierzam będę czytać na spiocha muszę doczekać rozwiazań kilkunastu ciąż trwających obecnie i nowych które w niedługim czasie się zaczną i ich rozwiązań chociaż by @marshia @iveo @magda1208 @mała79 @Czajak @roxie123 @mickey* @burczuś @czarna_mala @Marthi @pixi.nova @Ilis91 i wszystkich staraczek które nie wymieniłam pamięć to mam ale nie do tego co trzeba [emoji14] także mam nadzieję że żadna nie poczuje się pominieta.... Zresztą przywiązałam się do Was!!!
Kochane miłego wieczoru
@Porzeczka1234 u nas tatus przywiozl w dniu wyjscia wszystko. O do szpitala wzielam tylko mokre chusteczki dla Szymonka bo u mnie wszystko inne dawali.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Jezu to jiz?!!! @Porzeczka1234 co za emocje. Jeju juz widze ten doping i endorfiny w rodzinie. Radze Ci zadzwon i dopytaj w szpitalu co maja dla dziecka czy ci to potrzeba. Mozesz tez np popakowac w woreczki na wjscie dla siebie co potrzebujesz, woreczek dla malutkiej na wyjscie i woreczek z ciuszkami ktore jesli beda potrzebne do ubierania malej w razie wu jakby ciuchow dla niej szpitalu nie mieli.
@ovli22 widzisz porzeczka zapomniala o Tobie a ja nie
@ovli22 widzisz porzeczka zapomniala o Tobie a ja nie
reklama
U
użytkownik m
Gość
dziewczynki czy macie jakieś naturalne sposoby na podniesienie
tak na podniesienie TSH!!!???
bo moje cały czas spada
a nadczynność tarczycy bardzo żle wpływa na ukł krążenia co już niestety zaczynam odczuwać, specjalistki od witaminek, diet będę wdzięczna za wskazówki
bo tak pisało

ok czyli tak jest i tyle
bo moje cały czas spada
czyli dlaczego???Nie wiem [emoji23] tak wyczytałam kiedyś i się stosowałam. Ale zawsze się zastanawiałam dlaczego tak..
Podziel się: