reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 gratuluje cudowna Zosia nie musosz opowiafac jak bylo na cesarce pamietam moja siostre i noe bede stresowac kobiet wszytko sie da przejsc.
@Maciejka78 rob jak Ci serce podpowiada ja chyba bralabym co 2 dzien.

Smutaskom zycze sily nie pamietam chyba @roxie123 i @burczuś

A ja kobietki oprocz wysokiej homocysteiny yo cykl chyba mam zaburzony bo @ przychodzi kiedy chce dzis 25 dc i zawitala do mnie @ dlaczego?? Serio mam dosc zaraz otwieram wino to juz przestaje mnie smieszyc:/
Nie nie:) to nie ja smutam dzisiaj;)

reklama
@Porzeczka1234, twoja malenka jest cudowna! Mialam na sali dziewczyne po cc i widzialam kolosalną roznice w samopoczuciu miedzy nami. Ale co tam, dasz rade, najwazniejsze ze masz przy sobie swoj skarb!!!

Dziewczyny, odwazylam sie zajrzec w krocze haha :p i powiem wam, ze jestem zaskoczona. Myslalam, ze bedzie fam masakra, a tuprawie nie widac szycia po nacieciu

Ja nie mogę spać w ogóle jakieś malutkie bobo tak płacze całą noc, że aż stach nie wiem czy trzyma mnie adrenalina czy co ale spać nie moge zaraz pójdę się myc ale jak wstanę z łózka to nie wiem a są one tak wygodne, ze szok. Boli mnie ta rana ale Kasiu ja wszystko przeżyję dla mojej czarnulki jest taka piękna dam radę juz przrbieram nogami zeby wstać i zeby mi ja przywieźli. Mąż robił imprezkę dobiosły mi żony zaproszonych ciekawe jak.mieszkanie wygląda haha

Ja nie mogę spać w ogóle jakieś malutkie bobo tak płacze całą noc, że aż stach nie wiem czy trzyma mnie adrenalina czy co ale spać nie moge zaraz pójdę się myc ale jak wstanę z łózka to nie wiem a są one tak wygodne, ze szok. Boli mnie ta rana ale Kasiu ja wszystko przeżyję dla mojej czarnulki jest taka piękna dam radę juz przrbieram nogami zeby wstać i zeby mi ja przywieźli. Mąż robił imprezkę dobiosły mi żony zaproszonych ciekawe jak.mieszkanie wygląda haha
Porzeczka nie będzie łatwo wstać ale postaraj się i chodź jak najwięcej. Wiem że boli ale najgorsze co możesz zrobić to mało się ruszać. I nie bój się prosić o leki przeciwbólowe - Zosi nic nie będzie a Ty szybciej dojdziesz do siebie [emoji8]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90, @Porzeczka1234, @agatush jak ja wam zazdroszcze [emoji64][emoji178], a jednoczesnie rodzi sie juz we mnie strach, czy po urodzeniu bede potrafila cieszyc sie skarbusiem, czy zmeczenie i rozdraznienie wezmie gore. Takie rozwazania matki wariatki. Mam swoje lata i niestety bywam czesciej zmeczona niz jak mialam nascie [emoji39]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 opisuj , opisuj ja juz mialam swoje cc wiec wiem co mnie czeka łącznie z zagrozeniami. Faktem jest ze boje sie tym razem bardziej bo mam yna i obawy ze ze stolu operacyjnego nie zejde zywa takie tam leki i obawy ze moj synus zostalby z tata i potwornie tesknilby za mama.

@Avita tak teraz moja kolej. A ty cos plany masz na powiekszanie rodziny? Myslisz o tym czy dajesz sobie jeszcze czas na rozmyslenia?

Lametta a to ten lek co na w opisie, ze podawac go kobietom po menopauzie czy to cos innego? Juz doczytalam. Wlasnie moja gin pewnie by go nie dala.

Porzeczka najgorzej wstac pierwszy raz.

Marshia dziekuje

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 Cieszę się ,że szybko wracasz do formy . Całuję malutką życzę samych szczęśliwych dni.
@Porzeczka1234 Kochana zdrówka i szczęścia życzę ucałuj Zosieńkę.
@roxie123 Okropna kobieta z tej twojej babki staraj się uspokoić i wyciszyć bo nerwy nic dobrego nie wnoszą . Trzymam kciuki za starania.
@bertha Kochana życzę super bety.
@Ilis91 Tobie również udanego cyklu.
@burczuś @mała79 Wam również życzę szybkiego zaciążenia.
@marzycielka81 @dżoł @marshia @mickey* @czarna_mala Pozdrawiam i kibicuję w walce o ten wielki cud.
[USER=164081]@Destino
@bea25ta @Funia90 Kochane powoli zbliża się wasz upragniony dzień jeszcze trochę i będziecie tulić wasze skarby.
@pixi.nova Kochana ściskam i życzę więcej wiary , że i dla nas kiedyś nadejdzie ten upragniony dzień.
@bobasek1990 Kochan będzie dobrze wierzę , że Malina pomoże w utrzymaniu ciąży i doprowadzi do spotkania z maleństwem po tej stronie.
@Maciejka78 Życzę spokojnej i nudnej ciąży .
@agatush Pozdrawiam i życzę wam zdrówka i samych szczęśliwych dni .[/USER]

Ostatnia edycja:
@agatush zmobilizowałam sie wstałam poszłam się wykąpać zdjeli mi cewnik i karmię moja mała . Ale powiem Wam ze ten cewnik boli mnie najbardziej niż rana

@bea25ta nie bój się ja tego nie czytałam co dostałam założyłam, że będzie dobrze i tego się trzymaj

Załączniki

• IMG_20171104_071759.jpg
    IMG_20171104_071759.jpg
    449,1 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
reklama
Pixi tak jak czarna Mała pisała o lamette,dr P ogólnie zajmuje się tylko beznadziejnymi przypadkami i on każdej daje po poronieniach ten lek,on się się doszkala w USA,więc ma wiedzę nieprzecietna.po lamette jest i piękne endo i jaja,także polecam ten lek choć z zajściem różnie jest.
Porzeczka ja również chętnie przeczytam o cc, mam nadzieję że je kiedyś doświadcze Hihi
Bertha kciukasy za pozytywną bete, tyle się wyczekalas niech już się uda

Do góry