reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 a co Ty masz za leki teraz? To ja nie mam zadnyxh objawow. Powiem Ci tylko, ze mi np bardzo chce sie spac po dupastronie. Wieczorem padam ze zmeczenia. U mnie sluz rozciagliwy i szyjka jak na moje nisko. Takze czuje sie bezsensu zreszta maz tez.

@Marthi przytulam

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zosiak - ja też myślę o jakimś lekki sporcie teraz. Do tej pory też brałam wit. D, i pozostałe... ale zrobię sobie 2 tyg tylko na selenie, letroxie (ale też 1 dzień cała tabletka 75mg, a drugi dzięń połówka i tak na zmianę bo mam dość niskie tsh teraz), no i ten provag dokończę jak mi lekarz kazał.
Po 2 tyg wrócę do metyli co 2 dzień chyba...

@marzycielka81 - ja Ciebie również, kochana.

Ahh, ciężki nasz los, ale cóż... trzeba zakasać rękawy i iść dalej, jak to ciągle mówię;)

@marzycielka81 na razie jadę na żelaznym... clexane encorton dupek acard letrox i prenatal z metylami
Głowa do góry uwierz mi ze marzę mieć chociaż jedno dzieciątko... u Ciebie będzie kolejne zobaczysz to tylko kwestia czasu ;*

@Marthi ja biorę 2x w tygodniu lacibios Femina zapobiegawczo i z tego mam tez zel intymny i odpukac czysto [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino , dwa tygodnie temu miała 3400 :) A twój maluszek ile waży. Duza waga się zapwiada? Obrócony już?

@Marthi, ja zaszłam w 3 cyklu, w 2 cyklu nie było owu. Myślę, że stres zrobił swoje. Za dużo na początek nie kombinuj z lekami. Może warto poobserwowac cykl z temperaturą?

@Funia90, który masz już tydzien? Urosłaś już coś wszerz?:D Mi zostało po ciązy 2,5 kg:D i ciemna linia na brzuchu aaa! I kilka rozstępów, będzie piękna pamiątka:D

@roxie123, życzę, żeby to były objawy ciąży!

@kas90 zrobilabym test ale nie chce mieć mylnego wyniku jak coś: / w pon byl zastrzyk licząc od wtorku 9dpo także do 14 poczekam nie ucieknie jak coś [emoji4][emoji9]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Marthi mysle ze sport delikatny doda Ci sily i uwolni endorfiny a z lekami to bardzo nie kombinuj tak jak @kas90 bo zas zacznie Ci szwankowac organizm moze nast cykl sie uda.
@roxie123 chxialabym bardzo zebys zrobila test ale pamietam ze mowilas ze musisz wytrzymac do pon a wiec ustawiam Cie do pionu i czekaj cierpliwie zostaly tylko 4 dni ostatnio tez odliczalam dni do przyjazdu meza i szybko zlecialo:)

@kas90 mlody od poczatku grzecznie glowka w dol. Dlatego jak czasem sie pcha do wyjscia to ciesze sie ze szyjka trzyma. Teraz powinien wazyc juz cos kolo 2 kg albo wiecej. 1grudnia sprawdzimy. Ostatnio wazyl prawie 1,5 kg.

A wyobrazcie sobie ze mi ta ciemna linia sie nie zrobila

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak ja zawsze z burakow pilam z jablkowym[emoji4]

@Marthi przykro mi ,ze wredota dotarala:/ rozumiem gorsze dni,ale za chwile owu i wznowicie dzialania[emoji8]

@kas90 tydzien mamy 31 [emoji4]wszerz?[emoji848]heheh pewnie troche tak,na plus 8 kg
Pokaze jutro brzucha.
2,5 kilo to super[emoji4]ale ile mialas ogolnie na plusie?

@Destino mi tez sie nie zrobila[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam pytnie czy ktiras z Was ma wyciskarke wolnoobrotowa i moglaby cos polecic zastanawiam sie nad kupnem u mnie w domu tylko sokowirowka jest.

Do góry