reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

K....a :( mam meeeeega torbiel w jajniku :( 46x37mm - do obserwacji i być może... "operacji" :( :( :( Starać się teraz nie będziemy ze względu na mamę :(, wiec mam przyjsc w 2 połowie cyklu i zobaczyć czy dalej rośnie, no chyba, ze będą bóle brzucha. Albo jak nie dam rady to za miesiąc, żeby zobaczyć, ze pękło samo. Nigdy nie miałam torbieli i jeszcze teraz takye coś :(
Pytałam czy słyszał o intralipidzie. Słyszał, ale zdania nie ma. Przez 10 lat osobiście się nie spotkał z podawaniem go :/.
@Porzeczka1234 mamcia ma operację ogromną :( 04.12. Już jestem w stresie, a co dopiero potem :( :( :(
@Ilis91 jak sie trzymasz. Robiłaś betę? @magda1208 a Ty jak?@marzycielka81 @roxie123 kciuki za Wasze testy

reklama
@Maciejka78 to nic nie musi oznaczać. Skontaktuj się z lekarzem. Ja na początku brałam 3x1 Duphastonu plus 3 x Luteinę. Jeśli tylko uzna za zasadne zwiększysz dawkę. Trzymam kciuki.
@Funia90 to chyba książkowo tyjesz [emoji4] idę w twoje ślady +6 na koncie póki co.
@roxie123 tak wyraźne objawy wróżą obiecująco [emoji4] czekamy na betę.
@marshia przykro mi, że u ciebie znowu pod górę [emoji26] oby operacja mamy przebiegła pomyślnie. Będziemy z wami myślami początkiem grudnia [emoji173]
@kas90, @Porzeczka1234 ale rosną te wasze dziewczyny jak na drożdżach [emoji8]
@Destino cieszę się, że wizyta u kardiologa udana. Piękny klocuszek z tego twojego synka [emoji7] i już super do porodu naturalnego ustawiony [emoji4] Moja kruszyna na każdym usg ustawiona miednicowo, tak więc i możliwość podgladania mniejsza. Ale tak na co dzień wierci się bardzo, bo czuję kopniaki po całym brzuchu. Ciekawe ile teraz już waży [emoji4]

Chyba pójdę jutro raz jeszcze oddać mocz do analizy. Dziś wyszły mi bardzo liczne bakterie. Czy infekcja może przebiegać bezobjawowo? Chyba, że jest to wynikiem błędnego pobrania.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@marshia dużo siły dla Ciebie i dla mamy, oby wszystko przebiegło pomyślnie bez komplikacji... ;*
Torbielka kurde spora a dali Ci na nią coś? Ja miałam dupka na rozpuszczenie jej czy jakoś tak mnie uciskala i promieniowala . Ulotni się zobaczysz .
Dzięki za kciuki ! 3maj sie ;*

@matulkaa oby ... ;* a jak Wy rosniecie pochwal się [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Maciejka samo chodzenie nie powinno wplynac. Mozesz zwiekszyc dupka do 2x2

@matulkaa moze byc zupelnie bezobjawowo. Zrob sobie posiew z moczu to od razu beda wiedzieli czym uderzyc. A chyba 3 dni sie czeka.

@marshia jestesmy nie tylko myslami z wami i z mama. Torbiel sama w sobie straszna nie jest. Wazne by lekarz okreslil jej rodzaj. Powinna sama sie wchlonac. Jesli nie to najpierw stosuje sie farmakologie. Zabieg to ostatecznosc. A wiem cos o tym, bo przed diagnoza endomendy przez poltora roku co miesiac mialam nowa. Najwieksza 6 cm

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@Maciejka78 Będzie dobrze kochana skontaktuj się lekarzem.
@roxie123@marzycielka81 Życzę z całego serca aby się udało .
[USER=173913]@marshia
Ściskam kochana . U mnie kiepskie samopoczucie jak dalej tak będzie to chyba dostanę w głowę oczywiście w przenośni. Jestem tak wszystkim zmęczona ,że czasami brakuje sił staram się być silna ,ale co chwilę pojawia się coś nowego jak nie drożny jajowód to puste jajo. Może to zabrzmi dziwnie , ale chciała bym urodzić to dzieciątko i zapomnieć o tym wszystkim. Jestem silną kobietą ,ale te ciągłe zmiany jakie zachodzą wytrącają mnie i męczą moją psychikę. Stres nie wpływa korzystnie na żadną z nas. Mam milion myśli na minutę wierzę staram się nie tracić nadziei lecz mimo wszystko jestem zmęczona. Planujemy wyjazd w góry aby odpocząć.
@Ilis91 Kochana co u ciebie.?
@Destino Powodzenia .
@matulkaa Cieszę się , że u was dobrze.[/USER]

Ostatnia edycja:
@magda1208 skad ja znam te mysli ja zrobilam sobie przerwe na pocztku mialo buc tylko 6 miesiecy teraz minelo 8 a w sumie los sie tak ulozyl ze musze czekac do nast roku czyli wychodzi na to ze rok mi przelecial ale czuje sie silniejsza wrecz pragne tych staran teraz a jeszcze nie dawno mowilam ze z tym koncze ze odpuszczam.

@magda1208 skad ja znam te mysli ja zrobilam sobie przerwe na pocztku mialo buc tylko 6 miesiecy teraz minelo 8 a w sumie los sie tak ulozyl ze musze czekac do nast roku czyli wychodzi na to ze rok mi przelecial ale czuje sie silniejsza wrecz pragne tych staran teraz a jeszcze nie dawno mowilam ze z tym koncze ze odpuszczam.

Ja nigdy nie odpuszczę potrzebuję tylko czasu aby zregenerować umysł i organizm. Najważniejsze jest dla mnie aby wyjaśniła się obecna sytuacja.

@magda1208 jak ja cie doskonale rozumiem. Mozna byc silnym, a jednak jesesmy ludzmi i trzeba od czasu do czasu normalnosci, a nie ciaglego stawiania czola przeciwnosciom. Tez marze o takich chwilach kiedy zycie bedzie sie po prostu pieknie toczyc. Mam nadzieje, ze twoj pkruszek zaskoczy cie pozytywnie i bedziesz mogla tak jak mowisz urodzic i zapomniec o tym wszystkim.

Dziewczynki znikam. Cos nienajlepiej sie czuje. Gardlo boli i jestem niemrawa. Czasem tez miewam dosc. Wroce mam nadzieje z lepszym nastawieniem

reklama
@magda1208 jak ja cie doskonale rozumiem. Mozna byc silnym, a jednak jesesmy ludzmi i trzeba od czasu do czasu normalnosci, a nie ciaglego stawiania czola przeciwnosciom. Tez marze o takich chwilach kiedy zycie bedzie sie po prostu pieknie toczyc. Mam nadzieje, ze twoj pkruszek zaskoczy cie pozytywnie i bedziesz mogla tak jak mowisz urodzic i zapomniec o tym wszystkim.

Dziewczynki znikam. Cos nienajlepiej sie czuje. Gardlo boli i jestem niemrawa. Czasem tez miewam dosc. Wroce mam nadzieje z lepszym nastawieniem

Kochana życzę zdrówka i dziękuję za ogrom wsparcia dobra duszyczko. Bardzo dobrze to ujęłaś NORMALNOŚĆ.

Do góry