reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia zazdroszczę wyjazdu , tak bym sie chciała gdzies wyrwc ale na razie uziemiona :/ spłukani jesteśmy na dzien dzisiejszy wiec trzeba siedziec na 4 literach xD

Powiem Wam hit dnia sie pośmiejecie troche ze mnie ... siadłam i rozbeczałam się bo M kupił dzwonek do drzwi który robi dryń dryń ...a ja chciałam bim baaam ...i nic musi wymienić , bo nie bedzie :D nie wiem czy to hormony tak szaleją czy pms hahhah

@Funia90 ale z Ciebie laseczka a brzunio miod malina pieknosci do przejecia :D
@Destino zyrafka rozczulila serce me :)
A jak gardlo dzis juz lepiej?
@smerfik88 zdjecia nie dostalam w poniedzialek bede na prenatalnych to pewnie wtedy fotke dostane
@kas90 nie potrafie pomoc ale jestem przekonana, ze to chwilowe. Znajdziesz przyczyne i bedzie juz dobrze.
@magda1208 @Ilis91 mysle o Was cieplutko

Dziewczyny dziekuje za wsparcie, dobre slowo i opier.... jak trzeba!!! ❤❤❤

@Destino zyrafka pieknie sie prezentuje[emoji8]ja jutro zobacze czy nie ma jakiejs promo bo jest black firday a i tak ide odebrac w smyku zamowienie[emoji1]
Kombinezonik piekny,nasza rodzinka tez sie malo interesuje ale dla mnie to moze i lepiej ,ja wole Was[emoji4]

Dziewczyny lekko skoczyly mi d-dimery jakos o ponad 100,mam teraz 880 ale to chyba spoko,a aptt 26,40 takze przynjamniej nie jestem ponizej normy,moze taki moj urok[emoji4]

Asiula 1,5 kg a szyjka 4 cm[emoji4]
A ponizej cyknkete na szybko foto brzucholka,zarazajcie sie [emoji4]
Dzis zaczynamy 32 tydzien
1511436286-0ce17277304ecf7e-aaaaaa.jpeg
1511436290-6753eef810e2d4f4-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Funia jaki masz piękny brzuszek!!! Nie wiem czemu, ale się wzruszyłam! MOże dlatego, ze pamiętam jak dopiero pisałyśmy o badaniach i jak się przygotowywałaś do tej ciąży, a teraz Asieńka juz taka duża dziewczynka! Tak bardzo mocno Wam kibicuję i trzymam ogromnie kciuki!!!

@roxi123, @agathush, @fnia90 dziekuje za czule slowa. Az sie poplakalam. Dziekuje wam wszystkim, ze dzielicie nasza radosc

@Funia90 to jeszcze nie jest duzy wynik ddimerow. Musze sie wybrac na badania, bo mnie zyly juz niemilosiernie pieka. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Ale to chyba w przyszlym tygodniu. No chyba ze jutro zdaze. Pieknie dziewczyna ci rosnie, w ubieglym tygodniu i moj cudaczek tyle mial. Brzus miodzio [emoji4]

My wygladamy tak
Zobacz załącznik 830134

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino i Twój brzuszek taki zgrabniutki! Pięknie Pięknie Pięknie!!!

Aż zatęskniłam za brzuszkiem, ale jak patrzę na to moje Szczęście, które właśnie urządziło sobie drzemkę to też mam szklanki w oczach... i pierwszy raz od bardzo dawna, nie mogę doczekać się Świąt.

@roxie123 no ja nabiorę wody w usta co do teściowej... widzę, że mojemu M jest przykro... teraz w ciąży jest jego siostra, zaczęła drugi trymestr i podejście do niej jest zupełnie inne... ale zawsze ona i młodszy brat mojego M byli ważniejsi... przykre to po prostu :*

Jejku dziewuszki tak żałuję, że ja gdzies bliżej Was nie mieszkam. Marzy mi się spotkanie z Wami i z naszymi Szkrabami. Bardzo się z Wami zżyłam :*

@roxi123 u mnie bluzka fioletowa [emoji1] tylko ciemna

@marshia to co kawka na miescie?

@Maciejka78 tak czosneczek z miodem i mlekiem zadzialal no i wyspalismy sie

@agatush to beda piekne swieta z takim prezentem. Agatush skad ty jestes

@marshia i ty tak bedziesz wygladac... no moze zgrabniej [emoji23]

@agatush no moja teściowa stara się traktowac wszystkich tak samo , nie robi podziałów ...teściu tez mi niby nigdy słowa złego nie powiedział , ale on sie nikim nie interesuje tylko samym sobą %%% ...
Moja mama nie rozumie nic z tego , ale wspiera po swojemu , bo nawet w domu mi pomaga i wgl widzi moje samopoczucie itd. była przy mnie jak roniłam drugą ciążę w domu ona jest dla mnie taka , że nie mam przed nią tabu w żadnym temacie .
Za to tata on nic z tego nie kuma ... on zawsze powtarza jak nie ma to będzie o i tyle w temacie ;p
@Destino zaburzenia widzenia mam :D :p

@roxi123 u mnie bluzka fioletowa [emoji1] tylko ciemna

@marshia to co kawka na miescie?

@Maciejka78 tak czosneczek z miodem i mlekiem zadzialal no i wyspalismy sie

@agatush to beda piekne swieta z takim prezentem. Agatush skad ty jestes

@marshia i ty tak bedziesz wygladac... no moze zgrabniej [emoji23]

Ja jestem ze środeczka Kochana ;) Łódź :*

@agatush no moja teściowa stara się traktowac wszystkich tak samo , nie robi podziałów ...teściu tez mi niby nigdy słowa złego nie powiedział , ale on sie nikim nie interesuje tylko samym sobą %%% ...
Moja mama nie rozumie nic z tego , ale wspiera po swojemu , bo nawet w domu mi pomaga i wgl widzi moje samopoczucie itd. była przy mnie jak roniłam drugą ciążę w domu ona jest dla mnie taka , że nie mam przed nią tabu w żadnym temacie .
Za to tata on nic z tego nie kuma ... on zawsze powtarza jak nie ma to będzie o i tyle w temacie ;p
@Destino zaburzenia widzenia mam :D :p

My mamy duże wsparcie w moich rodzicach, za co jestem im wdzięczna. Dobrze, że masz tyle życzliwych osób obok. Każdy na swój sposób, ale stara się jak może. I to jest najważniejsze, że chce wspierać i się stara ;)

@Maciejka78 super wieści kochana cieszę się jak widziałaś nóżki i rączki to już dzidzia a nie taka "krewetka"

@Destino żyrafka super i widzę , że się zadomowiła. Kochana ja też myślę , że dla rodziny to po prostu dziecko a dla nas to cały świat. Chodź ja miałam to szczęście że u mnie rodzice siostra i po stronie męża to samo wszyscy się podniecali i czekali ale oni wiedzieli co przeszliśmy. Ciesz się to ostatnie momenty spokóju później bedzie cudny bałagan :)

Wiecie zawsze mi mówili , że dziecko może Cię wkurzać bo człowiek zmeczony itd ale jak się uśmiechnie to człowiekowi przechodzi i tak właśnie jest.

@Funia90 masz brzuszek już :p piękny

@marshia avatar pasujący do osobowości ściskam.

@kas90 my na razie nie mamy kolek ja nie wiem jak z tym jedzeniem jest mi cały czas położna pediatra mówią dieta lekkostrawna bo małej się to wszystko krztałtuje ja chudne a i ona zadowolona piję jescze tą herbatę rozpuszczalna z hipa na laktacje mała piękne baczki puszcza i kupka tez normalna.

Kupiłam wagę na allegro wzięłam używaną będę ją ważyć normalnie matka wariatka.

@agatush z tymi podziałami u nas też tak jest po stronie teściów mąż ma wszystko robić przy domu itd bo teściowe starzy a ich córka z mężem przyjeżdza i sobie grilują . Kochana po nowym roku jadę do Maliny podziękować za cud i pogadać o 2 :p to możemy się spotkać

Widziałyście taka reklamę o rezolutnej Zosi co robiła każdemu prezenty na święta planowała katalogowała itd? :) bardzo mi się podoba bo patrzę na moją Zosie i myślę jaki te święta będą fajne chodź ona taka mała. Wiecie ja patrzę na nią i nie wierzę , że ona jest z nami, że się udała

Ps @Destino piekny brzuszek

@roxie123 wariatka to tylko dzwonek zostaw jaki jest

Ostatnia edycja:
reklama
Ale piekne brzuszki:) @Maciejka78 super ekstra wiesci, ja tez czekam na zdjęcie w pon:) mam nadzieję ze i ja za 10 tyg takie zobaczedzis bylam u gin i pecherzyk czeka na pekniecie od dzis do nd moze peknac oby to zrobił: ) mam dzis dobry humorek wiec wysyłam wszystkim duuuuzo usmiechu:):):):):):):):):):):):):)

Do góry