marshia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Destino zyrafka pieknie sie prezentuje[emoji8]ja jutro zobacze czy nie ma jakiejs promo bo jest black firday a i tak ide odebrac w smyku zamowienie[emoji1]
Kombinezonik piekny,nasza rodzinka tez sie malo interesuje ale dla mnie to moze i lepiej ,ja wole Was[emoji4]
Dziewczyny lekko skoczyly mi d-dimery jakos o ponad 100,mam teraz 880 ale to chyba spoko,a aptt 26,40 takze przynjamniej nie jestem ponizej normy,moze taki moj urok[emoji4]
Asiula 1,5 kg a szyjka 4 cm[emoji4]
A ponizej cyknkete na szybko foto brzucholka,zarazajcie sie [emoji4]
Dzis zaczynamy 32 tydzien![]()
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@roxi123, @agathush, @fnia90 dziekuje za czule slowa. Az sie poplakalam. Dziekuje wam wszystkim, ze dzielicie nasza radosc
@Funia90 to jeszcze nie jest duzy wynik ddimerow. Musze sie wybrac na badania, bo mnie zyly juz niemilosiernie pieka. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Ale to chyba w przyszlym tygodniu. No chyba ze jutro zdaze. Pieknie dziewczyna ci rosnie, w ubieglym tygodniu i moj cudaczek tyle mial. Brzus miodzio [emoji4]
My wygladamy tak
Zobacz załącznik 830134
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@roxi123 u mnie bluzka fioletowa [emoji1] tylko ciemna
@marshia to co kawka na miescie?
@Maciejka78 tak czosneczek z miodem i mlekiem zadzialal no i wyspalismy sie
@agatush to beda piekne swieta z takim prezentem. Agatush skad ty jestes
@marshia i ty tak bedziesz wygladac... no moze zgrabniej [emoji23]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@agatush no moja teściowa stara się traktowac wszystkich tak samo , nie robi podziałów ...teściu tez mi niby nigdy słowa złego nie powiedział , ale on sie nikim nie interesuje tylko samym sobą %%% ...
Moja mama nie rozumie nic z tego , ale wspiera po swojemu , bo nawet w domu mi pomaga i wgl widzi moje samopoczucie itd. była przy mnie jak roniłam drugą ciążę w domu ona jest dla mnie taka , że nie mam przed nią tabu w żadnym temacie .
Za to tata on nic z tego nie kuma ... on zawsze powtarza jak nie ma to będzie o i tyle w temacie ;p
@Destino zaburzenia widzenia mam![]()
![]()