reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kochane dziękuję za każde słowo z całego serca. Przepraszam jeżeli czasami jestem upierdliwa i smęcę.
Chcę wam powiedzieć
, że jestem szczęśliwa i dumna że mogę doświadczyć tego zaszczytu bycia ziemską mamą niezależnie od tego jak długo to potrwa a wierzę że wieczność.
Boje się strasznie stracić moją fasolkę z każdym dniem coraz bardziej kocham choć to wszystko wydaje się być nierealne.
Płaczę czasami bo chciałabym wykrzyczeć całemu światu jestem w ciąży lecz rozsądek nakazuje powściągliwość.
Modle się i wierzę że tym razem będzie dobrze.

@magda1208 plusem ciąży jest to że za chwilkę nawet niewielką już wszyscy sami będą krzyczeć " O Magda jesteś w ciąży" taki stan nie da się długo ukrywać :D <3
Nie wiem czy Malinowski prof bada ten antygen anty xa Ty masz dawkę terapeutyczną więc ma to w Twoim przypadku sens (badanie). Mój lekarz mi mówił że swoim pacjentką z wrodzoną trombofilią w ciąży zleca to badanie co 2 tygodnie patrząc czy dawka jest skuteczna. Lekarz z zakresu nadkrzepliwości.

@nafoczka na szczęście na katar i gardło to bardziej faceci umierają :D także wyleczysz szybko :*

reklama
Do góry