reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny potrzebuje immunologa do konsultacji z wynikami z trombofilii , ale poki co zalezy mi zeby koniecznie byl z Katowic (wtedy luxmed mi za niego zworci...)
Jakies propozycje?

reklama
@Oczekujaca123 Sydor przyjezdza do Kato ale nie wiem jak tam u niego z terminami i do niego bym uderzała.
Kolejny to prof Hrycek przyjmuje na tauzenie w soboty on jest ordynatorem oddziału chorób wewnętrznych i autoimmunologicznych na trombofilii bedzie sie znac nie wiem jak na reszcie.
Kolejny nie wiem czy skuteczny przyjezdza z Lodzi raz w tyg do LRsana. Nie wiem nic na jego temat i nie zdecydowałam sie na wizytę do niego.
Kolejna to Barbara Rogala ale mi nie pomogla tylko odeslala do Pituch do Krakowa więc jej nie polecam.

Nooo i Papuga Szela ale ona to Będzin i Kraków.
To by bylo na tyle. Immunologow na slaskś brak.

@smerfik88 nie mialas kosmiczniej dawki tej heparyny więc nie wiem od czego to. Ważne ze wyplywa ze ww szyjce i ze wiesz co Ci jest teraz zostaje Ci dobra ksiazka, serial i forum :)

@Oczekujaca123 Sydor przyjezdza do Kato ale nie wiem jak tam u niego z terminami i do niego bym uderzała.
Kolejny to prof Hrycek przyjmuje na tauzenie w soboty on jest ordynatorem oddziału chorób wewnętrznych i autoimmunologicznych na trombofilii bedzie sie znac nie wiem jak na reszcie.
Kolejny nie wiem czy skuteczny przyjezdza z Lodzi raz w tyg do LRsana. Nie wiem nic na jego temat i nie zdecydowałam sie na wizytę do niego.
Kolejna to Barbara Rogala ale mi nie pomogla tylko odeslala do Pituch do Krakowa więc jej nie polecam.

Nooo i Papuga Szela ale ona to Będzin i Kraków.
To by bylo na tyle. Immunologow na slaskś brak.

@smerfik88 nie mialas kosmiczniej dawki tej heparyny więc nie wiem od czego to. Ważne ze wyplywa ze ww szyjce i ze wiesz co Ci jest teraz zostaje Ci dobra ksiazka, serial i forum :)
Ktos zna Zdziarskiego Przemyslawa z Wroclawia ? Poki co tylko udalo mi sie dodzwonic i umówić do niego przyjezdza do Katowic i przyjmuje na ul. Szligiewicza 20.

Namiary na prof Hrycek? Bo na znanym lekarzu tylko szpital wypisany a tak na innych stronach to adres tylko na tysiacleciu widze :(

Probuje najpierw Katowice o Papuga Szela pamiętałam wlasnie bo mi mówiłaś ale ona tylko Będzin :(

A u Sydora ile kosztuje wizyta ? No o czy zna sie na trombofilii

Ktos zna Zdziarskiego Przemyslawa z Wroclawia ? Poki co tylko udalo mi sie dodzwonic i umówić do niego przyjezdza do Katowic i przyjmuje na ul. Szligiewicza 20.

Namiary na prof Hrycek? Bo na znanym lekarzu tylko szpital wypisany a tak na innych stronach to adres tylko na tysiacleciu widze :(

Probuje najpierw Katowice o Papuga Szela pamiętałam wlasnie bo mi mówiłaś ale ona tylko Będzin :(

A u Sydora ile kosztuje wizyta ? No o czy zna sie na trombofilii
Jestem z Wroclawia i wszyscy mi mowia, ze tu nie ma immunologa ogarniajacego wczesne poronienia. Ale wiem, ze u Ciebie chodzi o inne tło immunologiczne. Gdybys poszla do tego Zdziarskiego, to napisz prosze o wrażeniach (moze byc na priv), bo ja po porodzie musze isc ze swoimi ANA i dodatnim toczniem (juz nie chodzi mi o przyczyne poronien, tylko o moje zdrowie).

@Oczekujaca123 Sydor ogarnie Trombofilie płaciłam cos 250zl albo 200 zl nie pamietam juz.
Hrycek 150zl przyjmuje w Katowicach
os Tysiaclecia 86/A II pietro
tel. 322544807

Musisz byc cierpliwa jak chcesz sie tam dodzwonić. Nie wiem kiedy odbierają telefony ja dzwoniłam w ciemno i ktoregos dnia odebrala Pani.

No i nie wiem czy ten z Lodzi to dobry pomysl bo nie potrafilam o nim niczego się dowiedzieć.

Kieedys w Kato przyjmowali dwaj b dobrzy immunolodzy. Jeden zmarł w 2016 a drugi w 2017r. Od tej pory nie ma u kogo sie leczyc a na Sydora jak nie masz znajomosci musisz czekać z 2 miechy. Mnie przyjal szybko za sprawa dr Kucharek.

Ostatnia edycja:
reklama
@Oczekujaca123 Sydor ogarnie Trombofilie płaciłam cos 250zl albo 200 zl nie pamietam juz.
Hrycek 150zl przyjmuje w Katowicach
os Tysiaclecia 86/A II pietro
tel. 322544807

Musisz byc cierpliwa jak chcesz sie tam dodzwonić. Nie wiem kiedy odbierają telefony ja dzwoniłam w ciemno i ktoregos dnia odebrala Pani.

No i nie wiem czy ten z Lodzi to dobry pomysl bo nie potrafilam o nim niczego się dowiedzieć.

Kieedys w Kato przyjmowali dwaj b dobrzy immunolodzy. Jeden zmarł w 2016 a drugi w 2017r. Od tej pory nie ma u kogo sie leczyc a na Sydora jak nie masz znajomosci musisz czekać z 2 miechy. Mnie przyjal szybko za sprawa dr Kucharek.
No mi powiedzieli, ze po 20tym wrzesnia moge do Sydora. Wiec poki co nie zapisalam sie.
A ta Papuga Szela tez trombofilie ogarnia? Bo profilaktycznie zapisalqm sie do niej na 5wrzesia a od grudnia miałabym juz to na nfz wiwc nawet jak Luxmed bedzie krecil nosem, ze poza Katowicami nie zaplaci to chyba i tak skorzystam.
Poki co jestem umowiona do Papugi Szeli no o do tego Zdziarskiego. Luxmed świnie chca mi tylko 120zl wiec reszte i tqk samq bede musiala. Tylko ciekawe gdzie oni immunologa znajda za 120zl z zastrzezeniem ze Katowice i ze wizyta do 30dni od skierowania czyli od srody..[emoji28] [emoji28]

W kazdym razie ide tez w czwartek do ginekologa piwrwszy raz do tej co byla przy porodzie to moze cos mi doradzi.

Zapisalam sie tez do poradni genetycznej w Rudzie Slaskiej (genom, godula hope) do dr Nycz- Bochenek,(na21sierpnia z Nfz[emoji16] ) moze ktoras kojarzy ?

Do góry